فقط ی شوهر خوب و عشق داشته باشم هیچ آرزویی ندارم دیگه
منم همینو میخوام
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
یه رویای بزرگ دارم ولی حس میکنم لیاقتشو ندارم و میترسم بهش نرسم
نمیتونم براش تلاش کنم
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
عزیزم تلاش کن، یه معجزه تو راهه و برای دیدنش صبر نیازه و امید برات بهترین همرو ارزومندم❤🫂
ممنونم کاش معجزه باشه کاااش ای کاش
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
ندارم خسته شدم نا امید ام حتی خدا ام دیگه دوستم نداره