zxnm مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 1682 عنوان صدا در گوش 81 بازدید | 4 پست همین الان یه صدایی مثل بنایی و دریل تو گوش راستم صدا درومد(فقط تو گوش راستم) اندازه چندین ثانیه و پر پر میکردتاحالا نشدم اینجوری کسی میدونه علتش چیه؟؟دوبار همین الان اینجوری شدم.. صدای وزوز و چیزدیگه ای ندارم میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹 1403/07/09 | 21:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروانم عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 3562 برای من اعصاب بود و به مغز ربط داره صداش تو گوشه ..و الانم کمی شنواییم کمتر شده خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
doshize عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 33853 برای من اعصاب بود و به مغز ربط داره صداش تو گوشه ..و الانم کمی شنواییم کمتر شده منم دچار این مشکل شدم همش استرس دارم یکی یه چیزی بگه نشنوم آبروم بره شما چیکار کردین؟ دکتر رفتین؟ یه ریز صدای طبل میاد تو گوشم
پروانم عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 3562 منم دچار این مشکل شدم همش استرس دارم یکی یه چیزی بگه نشنوم آبروم بره شما چیکار کردین؟ دکتر رفتین؟ یه ... هیچی بی توجه شدم و یه دو و سه ماه هر روز مولتی ویتامین و یه قرص آهن خیلی بهتر میکنه و خوردن گرمیجات و نداشتن استرس و اظطراب خوب میکنه ... درمانش همینه خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …