2821
2789
برا حاجت اره ولی بنظر من برا حاجت نخون برا نزدیک شدن بخدا بحون چون اگه بخدا نزدیک بشی خدا بهت همه چی ...

من تا الان هرچی خواستم خدا بهم داده ولی این حاجتم خیلی برام مهمه برای همین میخوام بخونم این نماز

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دعا کن حاجتت اگه خیره و صلاحه بشه

نماز شبم لزوما واسه حاجت نخون، بخون تا برکاتش وارد زندگیت بشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

میگن نباید قطع کنی حتی اگه‌نشستع بخونی یا یک رکعت شنیدم عالیه فقط باید با تموم‌وجودت‌ از خدا بخواهی و به خاطر خدا وپاشی و بخونی 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
عزمزمه شما شیعه هستی اما کسی که کامنت گداشته اهل سنت ه،، اهل سنت ازاین چرت و پرتا زیاد میگن شما برای ...

من برای حاجتم میخوام بخونم به خدا گفتم این حاجتم و بدی هیچی دیگه جز سلامتی پدر و مادرم نمیخوام ازت

سر ساعت خاصی باید بخونم چون دفعه اولم میخوام بخونم

معمولا قبل از اذان صبح بهترین موقعشه

ولی از شروع نیمه شب شرعی میتونی بخونی

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

2824
2823
2791
2779
2792