2777
2789
عنوان

همکار حسود

174 بازدید | 9 پست

با همکار حسود چکار کنم واقعا عاصی شدم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از کجا متوجه شدی حسادت داره

دایم منو می خواد خراب کنه ایراد میگیره 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
اگه نداشتی عجیب بود منم تو اداره اکثرشون حسودن کلا کاری به کار همکارای مشکل دار نداشته باش آقایون آد ...

چیکار می کنی

شاید میخواد ایرادتو بگیره ک فردا بالاسری بهت گیر نده

نه راجع به شکل ظاهری و کارهای خصوصی من کلا تو نخ منه

چیکار می کنی

الان که یه قسمت رفتم همشون آقان ولی قبلا داشتم چند تا مگه میشه زن باشه حسود نباشه چیزی زیاد از زندگیت نگو که حسودی بیشتر بکنه حواستم به زیرآب زنیش باشه منکه با این فریدون کنار اومدم ۱۸ ساله همکاریم

کارتو برای بالا دستت خوب توصیح بده خودتو نشون بده تیکه انداختناشون و کار نداشته باش نهایت به بالا دستتون بگو رفتارشون عیبی نداره که 

کلا کم کم آبدیده میشی میتونی به خودشم مستقیم بگو اینکارو خیلی خوبه