2777
2789
عنوان

دعا گرفتن

156 بازدید | 16 پست

سلام،خانومای عزیز میشه بهم کمک کنید لطفا؟؟نمیدونم خرافاته یا اینطور فکر میکنم ولی احساس میکنم دعا گرفتن واسم و قبلا سابقه شو داشته،میشه بگین چه دعایی بخونم چیکار کنم اگه چیزی هست باطل شه((:خدا براشون نسازه،بخدا کنکور دارم((:

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من امروز تو خونه مامانم یه جایی که فکرشو نمی‌کردیم دعا پیدا کردم، نمیدونم باید چیکارش کنم بازش نکردیم

جاشو هم توی خواب دیدم و رفتم اونجا رو چک کردم دیدم هست😬

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

من امروز تو خونه مامانم یه جایی که فکرشو نمی‌کردیم دعا پیدا کردم، نمیدونم باید چیکارش کنم بازش نکردی ...

خدا ازشون نگذره،من خیلی بدبختی کشیدم تو زندگیم،الان میخام نتیجه بگیرم اینطور شده،بخدا اشک از چشام میره یسره

چ‌ علائمی داری؟مثلا چی باعث شده ک فک کنی برات دعا زدن؟

صبحا نمیتونم از خاب بیدار شم قبلا قبل آلارم بیدار بودم،دست و دلم به درس و کتاب نمیره،ازشون متنفر شدم قبلا عاشق درسام بودم

اینکه بدونی برات دعا گرفتن راحت نیست 

اکثر ما به خاطر فشار استرس دچار بی قراری و ضعف اعصاب میشیم فکر می کنیم برامون دعا گرفتن 

بنا به تجربه من طلسم باعث ایجاد انرژی منفی در زندگی فرد میشه باید پاکسازی صورت بگیره و حصار معنوی داشته باشه 

شما معنویت خودت رو قوی تر کن موکلین طلسم فرار می کنن

خدا ازشون نگذره،من خیلی بدبختی کشیدم تو زندگیم،الان میخام نتیجه بگیرم اینطور شده،بخدا اشک از چشام می ...

پخش سوره ی بقره رو امتحان کن

عزیزم به خدا توکل کن ایشالا مشکلاتت حل میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

اینکه بدونی برات دعا گرفتن راحت نیست اکثر ما به خاطر فشار استرس دچار بی قراری و ضعف اعصاب میشیم فکر ...

تا دلت بخاد انرژی منفی دارم،عصبانی ام همش،همش گریه و اعصاب خوردی،نماز تاثیر داره؟