2777
2789
عنوان

اشتهام خیلی زیاده قرصی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 50 پست
ببین قند مصنوعی اعتیاد آورهمثلا من ۵ ماه پیش یهو قطعش کردم و راحت شدم و اشتهام به همه چی کم شدحالا ن ...

اره من قند مصنوعی مصرفم بالاس چون بیشتر اوقات خونه نیستم 

منم ادم کم کردن نیستم باید قطع کنم

ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای که توهم گرفتار شدی .علت پرخوریت فقط قهوس .بعدا فشار خونت هم بالا میره .باید ارام ارام قطعش کن ...

حالا قهوه سوخ و ساز و میبره بالا من بیشتر اولش بخاطر این میخوردم ولی چن ساله میخورم ک بتونم پاشم از جام فقط

ترک هم سعی کردم کنم  نشد 

مامانم پودر هسته خرما خورد ،دکترش بهش گفته بود ،هم دکتره وزن کم کرد هم مامانم

قهوه ی هسته ی خرما منظورته؟؟ من برای کنترل دیابتم میخورم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حالا قهوه سوخ و ساز و میبره بالا من بیشتر اولش بخاطر این میخوردم ولی چن ساله میخورم ک بتونم پاشم از ...

قهوه اشتها رو زیاد میکنه .وقتی ترک کنی میفهمی چه به سر بدنت اورده بوده بیحالت میکنه 

لایک نکنید .توروخدا 
قهوه اشتها رو زیاد میکنه .وقتی ترک کنی میفهمی چه به سر بدنت اورده بوده بیحالت میکنه

اره من نمیتونم بزارم کنار ولی اینم بگم من چن ساله قهوه میخورم ولی اشتهام هیجوق اینطوری نبوده

برای قند نبود این دارو و ضرر نداره؟

چرا برا قنده. ولی پایین ترین دوزشو تا دوتا در روز میشه صرف کرد ولی فقط دو هفته بعد دو هفته بدن عادت میکنه جواب نمیده. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792