2777
2789

● مرد متاهلی که میخواد زن صیغه کنه ●

تو یک کانال مشاوره با دکترهای روانشناس با رضایت خود افراد مشکلاتشون گذاشته میشه برای افراد دیگه هم کمک کننده و راهنمایی باشه که دختر خانمه سی سالشه و شوهرش سی و پنج ساله و یه دختر شش ساله دارن و هشت ساله که ازدواج کردن و شکایت خانمه از شوهرش پیش دکتر روانشناس این بود که شوهرش دقیقا هشت ساله که داره خیانت میکنه اول پیامکی و چت تو سوشیال مدیا و بعد قرار ملاقات میزاره با کیس های انتخابی و بعدم گشت و گذار و ارتباط صمیمی و دوستی و بعد رابطه نامشروع و  جن**س**ی**هم با همه شون داشته و خانمش رو تهدید میکنه که میخوام زن صیغه ای بگیرم و یکی از سه برادرش هم زن و بچه داره زنی رو صیغه کرده و شوهرش کتکش میزنه و مسافرت های مجردی زیادی میره و مادر و پدرش هم پشتش درمیان و میگن تو چیکار داری بزار زن صیغه کنه و دختر خانم قصد داشت جونه خودش رو بگیره و خود***ک**شی کنه منظورم اینه چه روزگاری شده چرا اینقدر خیانت‌های متاهلی و زناشویی آنقدر عجیب شده ؟؟؟؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون همه فک میکنن مرغ همسایه غازه

همه مردم عادی❌همه زن و مردای خائن✅

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مرد❌ باسنی✅

بله گلمم همینطوره واقعاا کلمه لیاقت این کثااافت نیست 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

برا منم سواله

بله گلم همینطوره 

اون زن عفریته ای که می‌ره با مرد زن دار : 🔪

مشکل از این عجوزه هاست 

وقتی اینا به مرد های متاهل مریض * محل نزارن کم کم از بین میره

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

اینجوری شده که مرد از زمان پدرش بهش گفتن تو مردی اختیاراتی داری در مقابل مردای این دوره زمونه بد برداشت میکنن این موضوع رو و فکر میکنن در راجب همه چیز آزادن چون بلاخره مردن دیگه 

یه سری زنا هم میخوان تلافی کنن این موضوع رو یا این دیدو دارن که اینکارو میکنن ما چرا نکینیم ی سریا ذاتشون خرابه 

و خانواده ها هم نقش خیلی مهمی تو این موضوع دارن 

دلایل زیاده

احمق خودکشی کنه طلاق بگیره

بله درسته ما جاای این فرد نیستیم عزیزم این خانم مادرش مریض هست از اون مراقبت میکنن و اینکه پدرشون فکر نکنم قبولشون کنه که برگرده خونه پدرش و با طلاقش موافقت کنه 

متاسفاانه فکر نکنم شرایط طلاق رو داشته باشن