2777
2789
عنوان

شوهرم دیونه س

158 بازدید | 12 پست

همزمان هم با تلویزیون فوتبال میبینه هم با گوشی

دیوانه وار فوتبالیه 

حالم بهم میخوره از فوتبالو فوتبالیستو بحثای فوتبالیو.....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا بازی و چک میکنه؟🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اهههه منم از فوتبال متنفرم 

فعلا عقدم شوهر منم اینطوریه 

الان داداشم روانیمون کرده😐

وقتی میرید رو مخم دوست دارم همون مسیرو ادامه بدید برید تو کونم:) کاربر بسیار قدیمی هستم هی سیم کارت عوض میکنم به توچه اصلا   
نمیدونم والا لابد فقط یه دقه از اتاق اومدم بیرون دیدم هم گوشیش فوتبال نشون میده هم تلویزیون دلم میخو ...

اخه هم استقلال بازی داره هم پرسپولیس

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ایشالله پرسپولیس ببازه چون طرفداره پرسپولیسه😂😂😂

ااااا نگو بدجنس نباش منم طرفدار پرسپولیسم‌🙃😁

عه ببخشید 😂🤦🏻‍♀️

😍😍🫂