2777
2789

خواهرم نخود رو چند روز خیس کرد بعد چرخ کرد مثل شامپو مالید به سرش بعد با مشما بست یمدت این کار رو کرد خوب شد.

یه راه دیگم هست اینکه سرت رو با آب برنج بشوری.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

والا منم چون موهام ریزش داد به عمم گفته بودم اون بهم دوستشو معرفی کرد که نماینده و مشاور شرکت پنبه ریز بود بعد من خیلی ناامید بودم پولم نداشتم هزینه میلیونی بدم بعد به اون خانم زنگ زدم بهم مشاوره داد و گفت اصلا تو شامپوت مناسب موهات نیست بعد بهم شامپو مناسب داد یه تونیک تقویت کننده رویش مو هم ارسال کرد گفت بعد از چندین ماه نتیجه میبینی 

منم طبق دستورات خودش استفاده کردم الان باورت نشه شاید حتی موی ریز ریز هم در آورده سرم منظورم مو کوچیکه ریزشمم خیلی کم شده تازه اول کارم هنوز خیلی ازش مونده استفاده کنم 

گفت درمان که بشی خونه یه گاهی استفاده کنی تقویت می‌کنه منکه رااضیمم خدا خیرش بده 🥰🥰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا منم چون موهام ریزش داد به عمم گفته بودم اون بهم دوستشو معرفی کرد که نماینده و مشاور شرکت پنبه ر ...

راستش خودمم یجا پیدا کرذم ولی نمیتونم اعتماد کنم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اعتماد کن عزیزم من خریدم استفاده کردم زنعمومم ازشون تونیک ابرو خرید ۵ ماه استفاده کرد جوری موهای ابروش دراومدن که نگو 

البته منظم طبق دستور درستی که بهش داد استفاده کرد 

این خانوم که من میگم خودش. تیم داره آموزش میده حرفه ای کلا منم بهش تونستم اعتماد کنم

حالا اگه بخوای برات تو خصوصی شمارشو بفرستم ازش یه مشاوره بگیر

1 - ریزش مو علل زیادی داره.

2 - تا حالا هیچ روشی نتونسته معجزه کنه.

3 - به قول شاعر: هر کسی از ظن خود شد یار من. به توصیه‌های افراد گوش بدید، اما توجه داشته باشید که شما، هیچیک از اونها نیستید و درمان اختصاصی خودتون را نیاز دارید.

4 - راه حل اساسی: مراجعه به پزشکی که در این زمینه کار میکنه.

1 - ریزش مو علل زیادی داره.2 - تا حالا هیچ روشی نتونسته معجزه کنه.3 - به قول شاعر: هر کسی از ظن خود ...

سلام به پزشک هم مراجعه کردم دارو هم میخورم ولی هنوز اثر قابل توجهی نکرده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

معمولا" پس از یک ماه، ریزش قطع میشه... اما رشد مجدد حدود 3 ماه طول میکشه. این زمان سپری شده ؟

من تا اونجایی که تونستم منظم قرصامو خوردم اما یه وقتایی خونه نبودم یا همراهم نبود

الان حدود ۲۴ تا قرص خوردم

۲۴ تا هیرویت 

۱۲ تا ففول

۱۲ تا زینک پلاس 

۳ تا آمپول نوروبیون 

نمی‌گم تغییر نکرده ولی هنوز خیلی زیاد ریزش دارم

۳ ماه نشده یک ماه هم نشده

من تا اونجایی که تونستم منظم قرصامو خوردم اما یه وقتایی خونه نبودم یا همراهم نبودالان حدود ۲۴ تا قرص ...

اگر گاهی قرص مکمل را فراموئش کنید مشکلی پیش نمیاد.

فعلا" باید صبر کنید.

اگر جواب نگرفتید، به اضافه کردن سایر درمانها هم باید فکر کرد.

اگر گاهی قرص مکمل را فراموئش کنید مشکلی پیش نمیاد.فعلا" باید صبر کنید.اگر جواب نگرفتید، به اضافه کرد ...

من قبلاً هم از این قرصا جواب گرفتم نمیدونم چرا جواب نمیده 

به نظرتون از این اسپری های رزماری و اینا جواب میده؟