2777
2789
دیدم و میشناسمش بهتر از اوناش تو ترکیه هستن ولی اصلا و ابدا نباید درگیر این مسائل شد .اونی که میگه ج ...

اون که جن مسلمان نداره میگه خدمت گزار امام زمانه

چیکار کنم پیش هیچکی نره طرف؟ 

عبدعلی مهاجر واقعا مرد با خدایی هس کسی ک بخاطر پول کاری نمیکنه تازه ب هرکسی نوبت نمیده فقط ب افرادای ک وضعیتشون خیلی بده نوبت میده اگ ادم بدی بود خیلی راحت میتونست پول کلانی بگیر بعد هرکسی ببینه ولی این اقا انقد سرش شلوغ ک شاید ب یک سال بکشه ولی نوبت گیرت نیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکته مهم اینکه عبدعلی مهاجر بارها تو کلیپای ک میزاره داره بهت میگه ک نباید پیش دعا نویس بری وبهت میگه ک اگ علائم بد نداری اصلا نوبت نگیر بهت میگه ک چیکار کنی ک پاک بشی 

لطفا اونای ک شناخت ندارن ازش حرف بی ربط نزن.برید واقعا فیلماش ببینید اصلا بهش بگو میخوام بیام ببینمت مطمعنم ک ب ای زودی بهت نوبت نمیده

عبدعلی ن دعانویس ن رمال ن هیچ کدوم از اینا اون فقط هدفش کمک کردن ب اون عده افراد ک واقعا هیچ راه درمانی نداره فرستادی از طرف خدا هس ک ب هیچ وجه قابل مقایسه با هیشکی نیس حتی با اونایی ک شما میگید تو کشورای دیگه هس بهتر 

بله اقای مهاجر رو هنوز خیلیا نمیشناسن ایشون به اذن خدا علم الهی نصیبشون شده از کودکیش جن کش هستن نه جن گیر و دعانویس،ایشون نجات دهنده ی افرادی هستن که توسط دعانویسان طلسم کنندگان جادوگران فالگیرای مختلف و اینا جنی شدن زندگیشون از هم پاشیده یا هزار تا دردومرضو گرفتاری پیدا کردن به هر دری هم میزنن خوب نمیشن،اقای مهاجر مخالف همه ی دعانویسان و رمالان و قاتل همه ی جن هاییی هستن ک توسط همین رمال ها اومدن داخل کالبد بدن مردم زندگی میکنن و مشکل ب وجود میارن،منم اول فکر میکردم مثل بقیه ی غیبگو ها و جن گیراس ولی وقتی رفتم پیجشونو کلیپاشونو توضیحاتشو کاراشو دیدم فهمیدم زمین تا اسمون با اونا فرق داره و کلا کسیه که به اذن خدا جن هایی که وارد کالبد بدن مردم شدن میکشه و مردم رو نجات میده و هزار بار هم گفته با انجام عمل صالح خوندن نماز وقران و دعا برای ظهور اقا امام زمان خودتون رو پاکسازی کنید و از شر حسودان و ساحران و اجنه دور نگه دارید،کسی مشکلات جدی داره شاید نوبت بدن بهش وگرنه اصلا وقت نداره عموی خودم رفته پیشش و کاملا واقعیت داره چون همه چیز از نزدیک دیدن تعریف میکرد مو ب تنم سیخ میشد

بله اقای مهاجر رو هنوز خیلیا نمیشناسن ایشون به اذن خدا علم الهی نصیبشون شده از کودکیش جن کش هستن نه ...

سلام وقت بخیر ببخشید عموتون که رفتن پیش این استاد مهاجر میشه لطف کنید آدرس شو برام بگیرید یک بیمار داریم الان 4ساله دچار جن زدگی هست پیش چن نفر رفته بهتر نشده من به شماره ایکه  تو اینیستا گذاشتند تو واتساپ پیام دادم ولی اصلا ج نمیدند فقط میخونن زنگ هم نمیشه زد دسترس نیست میشه شماره تماسی که جواب میدن رو از عموتون بگیرید خدا خیرتون بده بیمار وخیم داریم  

🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽 

پیج اینستاش من دارم هرکی خواست میتون بگه بهش بدم خودش بره فیلمای ک گذاشته ببین بعد قضاوت کنه

سلام ببخشید شما شماره تماسی ازشون دارید که جواب بدن من به شماره که اینیستا هست تو واتساپ چندین بار پیام دادم خوندن ج ندادن یه بیمار وخیم داریم   تو کلیپ ها داخل یک مسجد دفع جن می‌کنند نمیدونید کدوم مسجد هست؟ 

سلام ببخشید شما شماره تماسی ازشون دارید که جواب بدن من به شماره که اینیستا هست تو واتساپ چندین بار پ ...

عموی من رفته بودن ولی میگفتن صبح تا شب نشستن اونجا تا آخر سر بعد از همه شانسی قبول کردن چون از تهران رفته بودن،اقای مهاجر اصفهان هستن داخل پیجشون که میگن فعلا نوبت دهی ندارن خودشون اعلام میکنن باید صبر کنید تا جواب بدن ولی بازم میپرسم از عموم اگه ادرس و شماره دادن بهتون اطلاع میدم

سلام این عبدالله جن گیری کدوم شهر هست؟

جن گیر نیس جن کشه فقط جن هارو از بدن مردم بیمار احضار میکنه و میکشه البته همه هم احضار نمیشن باید خودتون ببینید تا بهتر متوجه بشید ،شهر اصفهان هستن

عموی من رفته بودن ولی میگفتن صبح تا شب نشستن اونجا تا آخر سر بعد از همه شانسی قبول کردن چون از تهران ...

آدرسی که عموتون رفته بودن پیشش رو میشه بی زحمت بگیرید بفرستید باتشکر