2777
2789

وقتی زندگیای خیلیا رو میبنم و میبینم خیلیا چطور از همه چیز زندگیشون و ... مینالن ... 

و بعضیا چطور درگیر یک سری روابطه تاکسیک میشن و خیلیام دورا دور دل میدن به یکی مثله رفیقه خود(پسته قبلیم هست)

این رو روز به روز بیشتر متوجه میشم که، هیچ پسری، هیچ مردی ارزشه اینو نداره؛ که خودمو، روحمو، جسممو، لایف استایلمو، درس خوندنمو، پیشرفتمو و ... رو بزارم کنارم و خودمو ایگنور کنم اونم واسه کسی که معلوم نیست میمونه یا میره!:)

من خودم به عنوانه یه نوجوونه بی تجربه و کسی که سرش تو کاره خودش بوده و هست میگم، منی که ۱۷ سالمه میگم به کسی که شاید کوچک تر از منه ... از هیچیتون نزنید واسه یه پسر با مرد ... دوستامو دیدم اخرش چی شد روحشون! 

رو خودتون زوم باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت بهت واقعا دمت گرم با این دیدگاهت 🙌اگه هم قصد رابطه جدی باشه (به هر حال ربات نیستیم ادمیم ) ب ...

ممنونم لطف دارید بانو✨️🤍

بله درسته رابطه جدی و درست قطعا میتونه حتی حسه اعتماد به نفس و گاها پیشرفت بیشتری بده ... اما خیلی موع اون رابطه و اون شخص و ... مهمه و رابطه عاطفی زیره ۱۸ سال اصلا صحیح نیست ... اما متاسفانه منه نوجوون منه ۱۷ ساله وقتی میبینم همسنو سالام چطور درگیرن و روحو جسمشون رو داغون کردن واقعا ناراحت میشم! واقعا دنیای خوبی نیست ...

بله دقیقا ... بلوغ فکری ... خیلی حائزه اهمیته و شما کاملا درست گفتید ... اکثرا بدونه حتی هیچ گونه اگاهی وارد رابطه میشن و با روحی خسته و زخم خورده میشینن یه گوشه و افسرده میشن واسه یه بی لیاقت ...

ممنونم لطف دارید بانو✨️🤍بله درسته رابطه جدی و درست قطعا میتونه حتی حسه اعتماد به نفس و گاها پیشرفت ...

منم سنم زیاد نیست ۱۹ سالمه و دیدگاه تو رو دارم انشالله موفق باشی بهترین ها نصیبت 🙌💚

خودم الکی درس نخوندم حیف

یه چیزی رو من بهتون بگم من نمیدونم چند سالتونه و چه رشته ای بودید و علایقتون چیا بودن و ... اما در همین حد بگم درس خوندن الان راحت تره ... نه از لحاظ اسونیه کتابا ها نه اصلاااا اتفاقا الان سخت تر شده، اما مردم اکثرا دیگه به فکره کار ازادن و رنگ و لایت و ... درس خوندن هر سال داره نقشش کمرنگ و کمرنگ میشه ... 

با همه این تفاسیر هیچوقت دیر نیست هیچوقت!✨️🤍