2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

74 بازدید | 4 پست

سه هفتس شوهرمو ندیدم خبری ازش ندارم اومدم قهر سر فوش و تهمتی ک زد ب من و چاقو کشید روم همشم منو از خونشون مینداخت بیرون منم مقصر بودم بالاخره هیچ دعوایی ی نفر مقصر نیست اما حقم این کاراش نبود الانم سه هفتس نیس ینی نمیگ زنم کجاس؟چیکار میکنه

چیزی احتیاج داره یان

زندس یا ن😭تازه گفتم طلاق گف باشه همه چیتو ببخش منم طلاقت میدم مهم نیست دلم واسش لک زده

خدا یه عقل درست بده بهت که دلت برا همچین موجود اشغالی تنگ نشه 

به اون زندگی فک نکن اگه خوب میبود که کارت به اینجا نمیرسید اونم ٣هفته برای خودت برای وجود خودت ارزش قایل باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلت واسه چیه این عتیقه لک زده دقیقا برای چاقو کشیدناش ؟

واس خوبیاش😭خیلی محبت کلامی و رفتاری داشت حواسش بهم بود همه چی خوب بود خیلی باهم اوکی بودیم امان از وقتی م عصبی میشد دیگ نمیفهمید چی بارم میکنه فوشای ناموسی تهمت ناموسی جلو مامانش بعدم از خونه مامانش منو بیزون میکزد ما عقد هستیم منم سه سال ساختم اما دیگ تحملم تموم شد تواین سه سال هم قهر میکزدیم دو هفته دوهفته غیبش میزد اما الا سه هفته شده و منم قصدم طلاقه اما انگار واسش اصلا مهم نیست😭

خدا یه عقل درست بده بهت که دلت برا همچین موجود اشغالی تنگ نشه به اون زندگی فک نکن اگه خوب میبود که ک ...

واس خوبیاش دلم تنگه خیای باهم اوکی بودیم امان از وقتی م عصبی میشد تهمت و وفوش ناموسی جلو مامانش بعدم منو ازخونه مامانش بیرون میکرد ما عقد بودیم سه سال ساختم اما دیگ صبرم تموم شد قصدم طلاقه اما اونم هین خیالش نیست سه هفتس غیب شده قبلا هم قهر میکزدیم دو هفته اینا غیبش میزد اما الا دیگ انگار جدیه😭