2777
2789
حاجت روا شدی واسه منم بخونصد صلواتدر شب جمعه دو رکعت نماز حاجت بخوانید و سپس از خدا طلب حاجت کنیدو ب ...

دعاکن حاجت رواشم بخدا تاعمردارررم دعات میکنم😔😭

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دعاکن حاجت رواشم بخدا تاعمردارررم دعات میکنم😔😭

میشی حتما سراز سجده برنداشته میشی 

فقط شرایط رو بخون حتما به معنیش فک کن با کسی هم حرف نزن بینش قبلش هم نماز حاجت بخون و چیزایی که گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجت روا شدین واسه منم بخونینصد صلواتدر شب جمعه دو رکعت نماز حاجت بخوانید و سپس از خدا طلب حاجت کنید ...

دعای صد صلوات چیه عزیزم؟ 

خب من حاجتم برای الان نیست مثلا برای هفت، هشت ماه دیگه‌س، تا اون موقع همش باید بخونمش؟ 

دعای صد صلوات چیه عزیزم؟ خب من حاجتم برای الان نیست مثلا برای هفت، هشت ماه دیگه‌س، تا اون موقع همش ب ...

سرچ کن میاد بالا 

نه یه بار بخونی کافیه فقط همه ی شرایط رو رعایت کن

اجابت شدی واسه منم بخون

میشی حتما سراز سجده برنداشته میشی فقط شرایط رو بخون حتما به معنیش فک کن با کسی هم حرف نزن بینش قبلش ...

یکساله نشده😔امیدوارم باامید دارم فقط میگذزونم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من شدم خیلیااا شدن تو چرا نشی❤️🙏

واقعااا حاجتت محال بود😍😍من میخام دل شوهرم رحم بیاد بامنوخونوادم اشتی شه