2777
2789
عنوان

برای پزشک جراح دخترم چی بخرم

181 بازدید | 12 پست

دختر معنوی ام هست البته. 

پزشک تقریبا خوبی داشت و بیمارستان دولتی عملش کرد.

چند باری هم که برای پیگیری بعد عمل رفتیم مطبش هزینه ای نگرفت با اینکه پانسمان و... رو عوض کرد. 

همسرم میگه ظرف مسی یا پارسیان و طلا بگیریم. 

خودم نظرم اینه که یه چی باشه خودش بتونه استفاده کنه مثل کمربند چرم و... 

به نظرتون بهترین کار چیه؟ 

ی تیکه طلا بگیر خب

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ وضعتون خوبه یه تیکه طلا کوچیک

اگه نه سکه پارسیان بهتره

کمربند و اینا ادمای نزدیک معمولن هدیه میدن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ی سبد گل قشنگ تره

شاید چیزی که میخرید رو احتیاج نداشته باشن یا طبق سلیقه شون نباشه یا صدتا مثل همونو داشته باشن 

بازم نظر خودت مهمه

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد