2777
2789

درسته ازدواجیم ولی بدم میاد سر هر موضوعی اینو بگن

انگار همه چی ازدواجه

منکه فقط از سر تنهایی و بی هدفی تن به ازدواج میدم

دخترای فامیل همه متاهلن من تنها موندم ولی دلیل نمیسه چون دوستیم ندارم بگن راه حل فقط ازدواجه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حرف میشنوم

بدیش اینجاس موندم چجوری تا اخر عمر حرفاشون رو تحمل کنم

چون میدونم مجرد میمونم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نمی‌دونم چرا مملکت فک میکنن آدم فقط با ازدواج به تکامل میرسه و مجرد بمونه انگار یه مشکلی داره!😐

همه که با ازدواج کامل نمیشن

ولی یکی اگه واقعا بخواد کامل بشه نیاز به ازدواج داره

فامیلمون تو اداره اموزش پرورشه میگه هرچی بدبختی داریم

با این مدیرها و معلم های خانمیه که مجردن بعضیا تا ۵۰ سالم هستن

میگه طرف هیچی از دختر نوجوون درک نمیکنه 

سر چرت و پرت ترین چیزا دعوا راه میندازن

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

همه که با ازدواج کامل نمیشنولی یکی اگه واقعا بخواد کامل بشه نیاز به ازدواج دارهفامیلمون تو اداره امو ...

اینم ربطی به ازدواج نداره خیلیا هستن متاهلن اما چیزی براشون نیست اینا همشون برمیگرده به طرز نگرش و تفکر و تجربه هایی که تو زندگی کسب کردی 

با ازدواج هم بعضی ها عقلشون کامل نمیشه 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

اینم ربطی به ازدواج نداره خیلیا هستن متاهلن اما چیزی براشون نیست اینا همشون برمیگرده به طرز نگرش و ت ...

آره ولی تجرد خصوصا طولانیش خیلی نهی شده

اون مسئولیت و تعهدی که تو ازدواج هست تو چیز دیگه ای نیست

حالا هرچقدرم طرف متاهل ولی بی مسئولیت باشه حداقل یکم تعهد داشته

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

آره ولی تجرد خصوصا طولانیش خیلی نهی شدهاون مسئولیت و تعهدی که تو ازدواج هست تو چیز دیگه ای نیستحالا ...

دقیقا من خودم مخالف مجردی از یه سنی به بعد هستم ان شاالله شرایط ازدواج برای همه مهیا بشه💚🌱

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️