2777
2789
عنوان

مامانم با حرفاش دلمو شکست🥲💔

118 بازدید | 11 پست

علاوه بر اون منو از درس خوندن سرد کرد 

اگه با جزئیات میخواید بدونید تاپیک قبل کامل توضیح دادم

سال سوم انسانی ام

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

ببین آبجی گلم مادرا کلا افکارشون درگیر خیلی چیزه خیلی اشتباه میکنن که بچه ها رو مجبور ب خواسته خودشون میکنن من خیلی هارو  دیدم بخاطر خونواده و درسشون قید همه چی زدن بعد شما چرا ب رشته انسانی میگین لجن بهترین و کامل تریم رشته رشته انسانی هستش ❤️❤️❤️

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین آبجی گلم مادرا کلا افکارشون درگیر خیلی چیزه خیلی اشتباه میکنن که بچه ها رو مجبور ب خواسته خودشو ...

نمیگم رشته بدیه 

فقط من بدم میاد از حفظیات

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

خوب فدات رشته مورد علاقت چی بود

رشته مورد علاقه من زبان هست من میخاستم فنی بخونم راحت‌تر قبول شم اینقد دردسر نکشیدم 

رشته مورد علاقه من زبان هست من میخاستم فنی بخونم راحت‌تر قبول شم اینقد دردسر نکشیدم

آها مادرت حتما شغلی مد نظرشع که نمی‌خواد تو تغییرش بدی 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

آها مادرت حتما شغلی مد نظرشع که نمی‌خواد تو تغییرش بدی

مامانمم همین مد نظرشه فقط عارش میشد من برم فنی