2777
2789
ع تو🤣🤣

معروف شدم...رفت🤣🤣

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا🤣🤣🤣

هرجا میرم میشناسنم🤣🤣

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

ببخش که هزار درصد بلهتبریز نه ولی جایه دیگه حتمیه خانوم دکتر🤭❤️

یه چیز دیگه هم بگم

من حالم دیشب خیلی زیاد بد بود.دکتر زنان بدون هیچ ازمایشب بهم گف سرطان رحم داری

انقدر گریه کردم چشام نمیدید.خانوادم فراوون گریه کردن

بخدا توهین میکردم میگفتم نمیبخشمت.ارزوهای منو به باد دادی.

اما ...حرف تو و حجم زیاد پریودیم باعث شد فکر کنم و اروم شم.تو با اطمینان کامل بهم گفتی نداری.گفتی محاله

و علایم نشون داد ندارم.

منو زنده کردی

الهی خدا بهت عزت بده.خدا به دلت شادی بده.خدا خانوادتو برات حفط کنه بهت ثروت بده

حرفت درست بود

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
یه چیز دیگه هم بگممن حالم دیشب خیلی زیاد بد بود.دکتر زنان بدون هیچ ازمایشب بهم گف سرطان رحم داریانقد ...

باور کن با اینکه نمیشناختمت ولی خبر سلامتیتو بهم دادی خیلی خوشحال شدم  اصلا انگار دنیا رو بهم دادن🥲 

دعاهام گیراس، از خدا میخوام همیشه و همیشه سلامت و خوشحال باشی❤️❤️

ببخش که هزار درصد بلهتبریز نه ولی جایه دیگه حتمیه خانوم دکتر🤭❤️

منم بگو لطفا 😔 

ارشد جایی که میخوام قبول میشم امسال؟ 

کی ازدواج میکنم؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
باور کن با اینکه نمیشناختمت ولی خبر سلامتیتو بهم دادی خیلی خوشحال شدم اصلا انگار دنیا رو بهم دادن🥲 ...

درمورد منو امیر چی حس می‌کنی ؟؟

به نظرت چجور پسریع 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎