shike مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11133 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 183 پست سوال دارم.لطفا بیا جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1403/07/09 | 17:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گمشدهههه عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 327 نه صدقه زیاد بده با هم خوب میشین ولی زمان میبره عزیزم میشه بگی برمیگرده یا نه،حسش چیه،تو ذهنش چی میگذره؟حالم خوب میشه ؟چکار باید بکنم🥺💔
pitdhkv355 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 2710 میشه لطفا بگین اخلاقص چطوریه و شغلشون چیه و عاشقمه؟@pitdhkv355 ممنونم مهربانوجان♥️ کارمنده اره دوست داره ولی عاشقت نیس ادم مهربونی هس ولی یکمم تند خو هستش میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی متاهلم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 پس مشکلم رحم من چبه حلال کن دونفر ازم خواستن تگشون کردم تاپیکتون🌹 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 12215 نه عزیزم میشه بگی ، رابطم پایداره؟دوباره مثل قبل میشه؟دلیل کم بودنای الانش چیه؟ تـاسیـان `
pitdhkv355 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 2710 پس مشکلم رحم من چبه سرطان نیس گلم رحم سردیجات بخور میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی متاهلم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 کارمنده اره دوست داره ولی عاشقت نیس ادم مهربونی هس ولی یکمم تند خو هستش به مرور حسشون بیشتر میشه یا فقط در حد دوست داشتن میمونن حس من بیشتره یا ایشون؟زندگیم آرومه؟تشکر♥️@pitdhkv355 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 ممنونم زیبا ✨ ، لطف کردی خواهش میکنم♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 10291 کارمنده اره دوست داره ولی عاشقت نیس ادم مهربونی هس ولی یکمم تند خو هستش عزیزم منو جواب ندادی🥲م دوسم داره؟برمیگرده؟
pitdhkv355 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 2710 عزیزم میشه بگی ، رابطم پایداره؟دوباره مثل قبل میشه؟دلیل کم بودنای الانش چیه؟ حس میکنم پایدار نیست دنبالش نرو میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی متاهلم
pitdhkv355 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 2710 عزیزم منو جواب ندادی🥲م دوسم داره؟برمیگرده؟ اره دوست داره بر میگرده انشالله میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی متاهلم
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 12215 حس میکنم پایدار نیست دنبالش نرو میشه بیشتر توضیح بدی ؟میشه بگی دلیلش چیه که فرار میکنه؟ تـاسیـان `
pitdhkv355 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 2710 به مرور حسشون بیشتر میشه یا فقط در حد دوست داشتن میمونن حس من بیشتره یا ایشون؟زندگیم آرومه؟تشکر♥️@pi ... حسشون بیشتر نمیشه اره زندگی آرومی داری میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی متاهلم
makaronii عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8584 بفرما برمیگرده ؟اگر آره کی خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
pitdhkv355 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 2710 میشه بیشتر توضیح بدی ؟میشه بگی دلیلش چیه که فرار میکنه؟ دلیلش اینه یکم مشکل داره دوست نداره بفهمی تو نرو خودش میاد بنظرم میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی متاهلم