2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاش نزدیک بودی میومدی همه نارنگیا مارو میبردی

من بدم میاد چیه اخه ترش یا مزه بد🤦🏻‍♀️😂

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
خب اگر پول داشتم یه چی

بابات نمیده؟

اگه نمی‌ده غصه نخور ولش کن برو کار کن همه چی واسه خودت بخر بخور 

دیگ وقتی زندگی اینه باید تلاش کنی مبارزه کنی

دختر ناز مامان💖🍼

نه سرما نخوردم

با خوندن اسم نارنگی سردم شد چ برسه ب دیدن و لمس و خوردنش😫😫😫😫😫😫😫

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
بابات نمیده؟اگه نمی‌ده غصه نخور ولش کن برو کار کن همه چی واسه خودت بخر بخور دیگ وقتی زندگی اینه باید ...

بابام پول نداشت تو عمرش 

نمیزارن کار کنم مدرسه دارم 

دختر خونه ای یا شوهر داری ؟

اگه دختر خونه ای راحتی پاشو برو سرکار تو دیوار فت وفراوان کار هستش حقوقاشم بدنیست وقتتم میگذره دوتا چیز هم یاد میگیری پولتم داری 

بابای منم وصع مالیش خوب بود اما جمع میکرد سال به سال برام لباس نمیخرید برای خونه هم فقط چیزهای مهم مثل وسایل فریزر اونم به اندازه کم میگرفت رفتم سرکار همون بیرون عذامو میخوردم لباس میخریدم برای خودم تازه اونموقع حقوقها نسبت به الان خیلی کم بود الان خیلی بهتر شده