2777
2789
عنوان

لطفاً نظرتون رو بگید

223 بازدید | 21 پست

اگر من با یه لیسانس توی مرکزی لیزری کار کنم با حقوق چهار تومن بنظرتون جمع کنم برم جهیزیه بخرم یا برم ارشد و دکترای رشته خودمو ادامه و ارتقا بدم ؟؟؟؟ کدومشون ؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر فوق رشته خودت بگیری کار مربوط به رشته ات رو پیدا میکنی؟ اگ اره برو ارشد بخون

باید بگردم توی آزمایشگاه تشخیص طبی 

توی هر کاری هیچ تضمینی نیست ولی حس میکنم بهتر از هیچه

ولی اگر من بر فرض ادامه ندم جهیزیه بخرم معلوم نیست کی ازدواج میکنم ممکنه جهیزیه قدیمی بشهه

باید بگردم توی آزمایشگاه تشخیص طبی توی هر کاری هیچ تضمینی نیست ولی حس میکنم بهتر از هیچهولی اگر من ب ...

بازم دنبال کار مربوط به رشته ات باشی بهتره پس پولتو طلا بخر بمونه موقع جهاز بفروش یا نهایت دو سه سال دیگه ازدواج میکنی میتونی لوازمی رو بخری که با مد زیاد پیش نمیرن سنگینا رو هم با وام ازدواج میخری ولی الان اگه بتونی یه سری وسیله بخری به نفعته

بازم دنبال کار مربوط به رشته ات باشی بهتره پس پولتو طلا بخر بمونه موقع جهاز بفروش یا نهایت دو سه سال ...

ببخشید میشه بگین دقیقا چه وسایلی از جهیزیه که با مد پیش نمیرن

ببخشید میشه بگین دقیقا چه وسایلی از جهیزیه که با مد پیش نمیرن

مثلا رختخواب و پتوها رو اماده کن .جاروبرقی و یه سری وسایل برقی مثل سولاردم و پلوپز و... حتی لباسشویی هم میشه خرید بعد لوازم برقی زیاد شلوغ نکن یه غذا ساز خیلی کارا میکنه سرویس استیل هم بخر هم قابلمه هم کاسه لگن و ابکش .اینا از مد نمیرن