2777
2789
عنوان

جوش میزنم چیکار کنم خوب شه

51 بازدید | 9 پست

از اول بلوغم خیلییی جوش میزنم و تقریبا ۵/۶ سالی میشه 

جاهاش میمونه و کلی لک و خال روی پوستمه:/

بخاطر همین کلی اعتماد به نفسمو گرفته.../:

پوستمم چرب نیست 

بگید چیکار کنم خوب شه :_)

از چه محصولاتی و چه مارکی استفاده کنم،چی بخورم چی نخورم و چه روتین پوستی ای داشته باشم و...

مرسی:)))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید دکتر متخصص پوست و مو

اما در کل پوستتون چربه یا خشک؟

جوش هاتون چه نوع هست؟(بزنید تو گوگل انواع جوش و عکس آنها)

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
حتما میرم .پوستم معمولیه خیلی ممنونم:_)))

خواهش میکنم،

من چند تا دکتر پوست رفتم آخر مجبور شدم خودم چند تا محصول امتحان کنم تا به ی روتین پوستی خوب برسم

پس اگه رفتید دکتر و نتیجه ی کامل نگرفتید دلسرد نشید

روتین پوستیتون شامل این چیزا باشه خوبه:

شوینده(میتونید فوم استفاده کنید مخصوص پوست مختلط و مستعد جوش،من پوستم تقریبا چربه کپیدرما داشتم برای منافذ باز پوست و جوش خوب بود)

تونر(این دلخواه هست،من استفاده نمیکنم)

آبرسان و مرطوب کننده سیمپل مدل لایت(هزینش ی کم زیاده ولی تا مدت زیادی نیاز به ابرسان و مرطوب کننده ندارید چون هر دو در یک محصول هست و حجمش هم زیاده)

کرم ضد جوش لامینین من روزی ۳ بار استفاده میکنم و خوبه،روی جوش ها میزنم و میذارم خودش خشک بشه،قیمتش هم زیاد نیست حدودا ۱۲۰ تومن گرفتم آخرین بار،جای جوش هم نمیمونه روی صورتتون

اگه‌منافذ باز دارید نیاسینامید هم استفاده کنید

سالیسیک اسید هم برای بعضی از جوش ها خوبه

ولی درصد کم بگیرید که پوستتون حساس نباشه

سرم ویتامین سی هم اصلا استفاده نکنید چون جوش هاتون فعاله و بدتر میشه

ضد آفتاب هم هر مارکی که به بودجتون خورد بگیرید و بزنید حتماااا،حتماا حتماا😅

فقط هر محصولی گرفتید فاقد چربی باشه که جوش هاتون کمتر بشه

استرس و عصبی شدن رو هم از خودتون دور کنید،آب هم زیاد بخورید،شیرینی و چربی رو هم کمتر مصرف کنید

اگه تونستید و مشکلی نداشتید آزمایش هم بدید که مشکل داخلی مثل کبد و ... هم نداشته باشید،چون اون ها هم باعث آسیب به پوست میشن

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

راکوتان رو هم فقط اگه دکتر داد مصرف کنید

چون عوارضش کم نیست

هر چند وقت یکبار هم باید آزمایش بدید که روی کبدتون اثر بدی نداشته باشه

آزیترومایسین و داکسی سایکلین(امیدوارم درست نوشته باشمشون)هم ممکنه دکتر براتون تجویز کنن

این ها رو هم با آب زیاد مصرف کنید

حداقل روزی ۸ لیوان آب بخورید اگه از این قرص ها خوردید چون مثلا آزیترومایسین دفع رو سخت میکنه

خواهش میکنم،من چند تا دکتر پوست رفتم آخر مجبور شدم خودم چند تا محصول امتحان کنم تا به ی روتین پوستی ...

واقعا خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید ، دستتون درد نکنه حتما یه دکتر پوست میرم و محصولاتی که گفتید رو میخرم ببینم میسازه به پوستم آیا🥲 ممنونم🤍

بله حتما،ممنونم ازتون😊🤍لطف کردید

خواهش میکنم🥰🤍