2789
من کنکوری تجربی بودم ، پارسال شیمی استاد بابایی و زیست استاد عظیمی و عربی استاد فلاح بودم راضی بودم

خیلی ممنون💫

یعنی بنظرتون خوبن بخرم

الان که نهایی شده همه ی پایه ها ، تاملند، گزینه ی  مناسبی هست ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ممنون💫یعنی بنظرتون خوبن بخرمالان که نهایی شده همه ی پایه ها ، تاملند، گزینه ی مناسبی هست ؟

ببین الان من چک کردم اگه اشتباه نکنم پک کامل اش با مشاور ۱۹ میلیون بود که اگه من بودم مشاور رو خارج از تام لند میگرفتم چون حس میکنم اینطوری پیگیری شون بهتره حالا بازم مشورت کن ولی درمورد استادا ، داخلشون استادای معروف زیاده من فقط با اون سه تا که گفتم داشتم و راضی بودم بقیه رو فقط تعریف شون رو شنیدم ، باید خودت چک کنی ببینی با کدوم استاد اوکی تری

اینکه همه استادات رو از یه موسسه استفاده کنی اشتباهه

بگرد ببین کدوم استادا خوبن اونا رو ببین

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من پارسال برای هر درسم یه جا کلاس رفتم یعنی اینطور نبود که یه پک کامل از یه موسسه داشته باشم ، فیزیک میرحسینی در آموزشگاه هدف ، ریاضی کرمی در آلفا ، ادبیات یکتا و زبان قریشی در کلاسینو ، اون سه تا هم که گفتم ، اگه برگردم به عقب پک الماس ماز رو میگرفتم چون هم استادای خوبی داره هم خیلی مقرون به صرفه ست ولی خب الان چک کردم اساتید دهمش بعضی هاشون تاپ و معروف بودن بعضی ها هم اصلا نشنیده بودم اسم شونو ، ولی خوبی اش اینه که نوشته هر سه سال ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ رو پوشش میده و شامل هر امکاناتی که جدید اضافه میشه هم هست 

من پارسال برای هر درسم یه جا کلاس رفتم یعنی اینطور نبود که یه پک کامل از یه موسسه داشته باشم ، فیزیک ...

از تموم استادایی که اسم بردم راضی بودم به جز ادبیات که اونم خیلی بد نیست ولی یکم زیاد تکرار میکرد و حوصله ام سر می رفت

ببین الان من چک کردم اگه اشتباه نکنم پک کامل اش با مشاور ۱۹ میلیون بود که اگه من بودم مشاور رو خارج ...

برای هندسه بین علایی نسب  و ناصر 

برای گسسته بین نسب و موذنی 

کدوم خوبن ؟