2777
2789
عنوان

سوال پوستی

76 بازدید | 7 پست

خانوما ۱۳ سالمه ولی لک جای جوش رو صورتم مونده چون با دستم ترکوندم قرمز شد بعدش سیاه چه پمادی بزنم اینکه من چندین ماهه تا صبح بیداربودم و الان بخاطر درسام هستم خععلی حساسم رودرس چون، خلاصه الان زیر چشمام دون دون شده و سیاه جوش نیستا ولی معمولا سن برع بالا اینطور میشه و دور بینی روخط لب منافذ باز میشه ازمن الان اینطوره میتونین کمکی بکنین درحد کرم ترمیمی یا چیز دیگه

راستی میدونم سنم کمه اوکی ولی دیگه الان انقد مرد و زن و پسر ریخته اینجا که دیگه این سایت عمومی شده، بمن نمیرسه من برا علاف بودن تو تاپیکای مردم نیومدم برا سوالایی که واقعا نیاز به پرسیدن داشتم اومد نگران نباشید تو اونجور تاپیکا نمیرم و بعدش اینکه درسمم میخونم شما غصه نخورین

بزار تجربه شخصیمو بگم

ب هیچ عنوان خود درمانی نکنننن وگرنه ی محصول نامناسب استفاده میکنی جوشات بدتر میشن نکنننن این کارووووووو 

بروووو دکتر من سر خود درمانی کردن جوشام چند برابر شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار تجربه شخصیمو بگمب هیچ عنوان خود درمانی نکنننن وگرنه ی محصول نامناسب استفاده میکنی جوشات بدتر می ...

اخ جوش نمیزنم که میگم تابستون تا ساعت ۵ و ۶ صبح بیدار بودم اینطور شد وگرنه جوش ندارم فقط اوایل ۱۲ و نیم سالگی چندتا درومد تا الان نیس خداروشکر

به نظرم برو دکتر پوست بهتره میخواستم بگم روتین بگیری اما دیدم سنت کمه و زیاد مناسبت نیست اگر کسی هم اومد بهت روتین معرفی کرد نخر چون ممکنه به پوستت نسازه بری دکتر خودش میدونه چه دارویی بده خوب میشی

عزیزم اطلاع ندارم فقط هزینه یه ویزیت معمولا دکترا الان ۲۰۰ ۳۰۰ میگیرن با هزینه داروهاتم هستن بستگی ب ...

شهر نیس خراسان رضوی شهرستان تایباد اگه شنیده باشین خب ممنون بازم اگربش میرم