2821
2789
عنوان

شوهر دوستم

172 بازدید | 10 پست

بچه ها دوستم دوقلو داره امروز زنگ زد درد و دل خیلی ناراحت شدم براش

از اخلاق شوهرش میگفت ک چجوریه ب نظرتون مشکلی داره همسرش؟؟

میگفت همش سر چیزای مسخره داد و بیداد و ۵ دقیقه بعد میگه اعصابم خورد بود نفهمیدم و ببخشید 

بددهنه و حاضر جواب

و همش دوستم را تحقیر میکنه ک تو هیچی حالیت نیست و فلان 

واینکه میگه حتنا باید در طول روز سر ی چیزی ب من گیر حتما ی دادی بزنه و عقده اش را خالی کنه دیگه بعدش  اخلاقش عالی میشه و همش میگه ببخشید 

ب نظرتون بیماری داره؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای اینکه شناسایی نشید میگید شوهر دوستم شابدم نمیخواید نقطه ضعف دست بقیه بدید 

بعله سالم نیست 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
کمبود محبت داره محبت میخواد زنش نمیکنه

چرا اتفاقا  خیلی بهش رسیدگی میکنه ماساژش میده حمام میبره تا ناخن هاش را میگیره و خیلی مظلوم و دل به دلش میده ولی اینجوره 

وااه اونم بزنه ب پرش چن تا حرف خووووب بزنه دیگه جرات نداره   منم شوهرم اولش همین بود اخلاقش گند همش تحقیر میکرد مخصوصاً جلو خانواده اش جو گیر میشد تو خلوت خوب بود و نازم میکشید  دیگه وقتی تحقیر میکرد جوابش میدادم منم تحقیرش کردم  عیناً مث خودش رفتار کردم دیگه جرات نمیکنه بهم بی احترامی کمه چون میفهمه ک دیگه مظلوم سابق نیستم 

برای اینکه شناسایی نشید میگید شوهر دوستم شابدم نمیخواید نقطه ضعف دست بقیه بدید بعله سالم نیست

وااا چرا باید همچین چیزی بگم 

من دوستم طفلی تازه مادر از دست داده حتی تو تاپیکام ازش گفتم 

خیلی ناراحت شدم براش چون تنها دوست صمیمی هم هستیم 

وااه اونم بزنه ب پرش چن تا حرف خووووب بزنه دیگه جرات نداره منم شوهرم اولش همین بود اخلاقش گند همش ...

طفلی خیلی مظلومه دوتا بچه داره مادرش هم از دست داده خیلی ناراحت بود همش میگفت پشت و پناه ندارم 

طفلی خیلی مظلومه دوتا بچه داره مادرش هم از دست داده خیلی ناراحت بود همش میگفت پشت و پناه ندارم

الهی بگردم   جوابش رو بده اینقدر خود خوری نکنه  منم اویل جوابش نمیدادم چون تو خانواده ایی بزرگ شده بودم ک احترام حرف اول رو میزد اصلاً کسی بهم بی احترامی نکرده بود یا حرف بدی نزده بود  تا ۳ سال زندگی همش ناراحت بودم از حرفایی ک بهم میزد ولی دیگه زدم ب سیم آخر مثل خودش شدم من جوابش رو دادم نتیجه بخش بود

الهی بگردم جوابش رو بده اینقدر خود خوری نکنه منم اویل جوابش نمیدادم چون تو خانواده ایی بزرگ شده ب ...

اره خیلی تو فکرش رفتم  سر درد شدم‌از صبح 

هنوز چهلم مامانش نشده  حالا شوهر ش هم قوز بالا قوزه با دوتا بچه کلاس اولی میگفت خسته شدم بس غر و داد و بیداد میکنه سرم 

الهی بگردم جوابش رو بده اینقدر خود خوری نکنه منم اویل جوابش نمیدادم چون تو خانواده ایی بزرگ شده ب ...

اره خیلی تو فکرش رفتم  سر درد شدم‌از صبح 

هنوز چهلم مامانش نشده  حالا شوهر ش هم قوز بالا قوزه با دوتا بچه کلاس اولی میگفت خسته شدم بس غر و داد و بیداد میکنه سرم