2777
2789
عنوان

خبر از اینده

2626 بازدید | 18 پست

✍صادق؛ راوی مستند شنود

📌چقدر این صحنه ها برایم آشناست

یک عده بی‌تفاوت به همه چیز و مشغول خوش گذرانی

یک عده بدخواه و عنود در حال دشمنی

یک عده مشغول خرید

یک عده مشغول فروش

یک عده مشغول حج

یک عده مشغول نماز

یک عده مشغول هیات

یک عده مسئولین ساده‌لوح امیدوار به رسیدن خیری از سمت دشمن قسم‌خورده

یک عده صبح تا شب، شب تا صبح چشم به اخبار تحلیل میکنن

یک عده نشسته در خانه پای موبایل‌ها و منتظر و نگران

یک عده از ترس دشمن مشغول خرید دلار و طلا و نقد کردن سرمایه

یک عده کفتاروار در حال احتکار اقلام مهم

یک عده بچه مذهبی به جان هم افتادند و یک دیگر را همه کس جز خودشان را تکفیر می‌کنند.

📌و اما

میدان خالیست

دشمن پشت مرزها رسیده.

حماس و حزب الله و یمن آسیب دیدند

این راهی که شما تازه می‌خواهید شروع کنید(مذاکره با شیطان) صدبار  دیگران تا تهش رفتن هزاران امتیاز دادن و دست خالی برگشتن

هزاران بار از دشمن بدعهدی دیدید بازهم چشم و گوش بسته اعتماد کردید

مگه تا امروز خدا با امت و ملت ایران بدعهدی کرده که به قول خدا

«اِن تنصر الله ینصرکم» اعتماد نمی‌کنید.

اگر ملت و امت بر عهد خود با خدا پایبند نباشند و برای معاش به دشمن خدا متوسل شود چنان سیلی خواهیم خورد که صدها سال راه جبران نداشته باشیم.

📌با دشمنان دین خدا وارد قتال شوید و از زیادی دشمن نهراسید.

امداد الهی در وسط میدان جنگ به سراغمان خواهد آمد.

فقط این را بدانید من دیدم

آقایمان حضرت بقیه‌الله سالهاست در میدان منتظر ماست.

کافیست امر فریضه واجب از طرف ولی و رهبر عزیزمان را اطاعت کنید تا خیلی از ملائک الهی به یاری شما بیایند.

شرطی که بارها آقا در عالم کما برای من تکرار کردند.

شیعیان ما باید با تمام قوا و تمام هیمنه برای رضای خدا با نیت جهاد وارد میدان شوند با دشمن بجنگند اگر کم آوردند(که کم نمی‌آورند) از خدا کمک بخواهند تا خیلی از ملائک و شهدا را برای یاری‌تان سرازیر میدان جنگ کنیم.

مابقی حرف‌ها در این زمان حرف بی‌نتیجه هست.

هرچه از آینده در کما دیدم گفتم و آنچه گفتم شد.

این را هم دیدم

مهلتی برای امتحان باقی نمانده

@nabardeakhar

قضیه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خودت و راوی برین وارد قتال بشین عزیزم 

من نمیدونم چرا این اسرائیل خاک توسر شده کاری با سوئد و بلژیک و نروژ وپاکستان و هند و کره جنوبی و لهستان  نداره فقط هی با شما میخواد وارد قتال بشه ومارو دوباره درگیر جنگ کنه 

لبنان و فلسطین هردو دوتا کشورن که رئیس جمهور دارن  دولت دارن کشور دارن اونا ساکتن شما هی جو میدین 

مگه عراق که ریخت توخوزستان فلسطین اومد برای ما بجنگه یا لبنان گفت بعدی منم یا پاکستان اومد متوقفش کنه که برای اونا بحنگیم؟همون به قول خودتون نیابتی که مبجنگین کافیه 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الله اکبر   

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نمی هراسیم

ولی جنگ جز بدبختی برای مردم نداره

هیچ وقت هیچ مسئولی از جنگ اسیب نمی بینه

بدبختیش برای مردم عادیه

من هنوز صدای اژیر قرمزای جنگ تو گوشمه

توی خانواده مون شهید دادیم

واقعا از جنگ چی بهتون میرسه 

یه عده فقط شعار میدن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
قربون دهنت

والا گیراورون مارو هرروز یه قصه ویه گرونی

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

خودت و راوی برین وارد قتال بشین عزیزم من نمیدونم چرا این اسرائیل خاک توسر شده کاری با سوئد و بلژیک و ...

قربون دهنت  

خودت و راوی برین وارد قتال بشین عزیزم من نمیدونم چرا این اسرائیل خاک توسر شده کاری با سوئد و بلژیک و ...

چون اسراییل و امریکا شیاطین بزرگ هستن و بعد از لبنانو یمنو سوریه میان سراغ ایران جالبه که برای از بین بردن حماس هزاران کودک و نوزاد بی گناهو تکه تکه کرده پس کسی فکر کنه من دلم با اسراییه پس  کاریم نداره سخت در اشتباهه 

توی کما کارگرای معدونو ندیدی کشته میشن؟

چون اسراییل و امریکا شیاطین بزرگ هستن و بعد از لبنانو یمنو سوریه میان سراغ ایران جالبه که برای از بی ...

هروقت اومد و جرات کرد  برین باش بجنگین 

نمی هراسیمولی جنگ جز بدبختی برای مردم ندارههیچ وقت هیچ مسئولی از جنگ اسیب نمی بینهبدبختیش برای مردم ...

ما چه بخواهیم چه نخواهیم وسط جنگیم چون تو خاور میانه ایم دورو برمون ببینید.

نباید بزاریم جنگ به کشورمون برسه