2777
2789
عنوان

درد ودل

109 بازدید | 13 پست

ی چیزی خیلی اذیتم میکنه حرف زدن در موردش هم چیزی و عوض نمیکنه نمیدونم چیکار کنم همش خود خوری دارم میترکم کاش زمان ب عقب برمی‌گشت 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بپذیرش و در اخر رهاش کندرمانش این دو تاست که کفتم ولی در عین حال هم پذیرفتن و رها کردن خیلی سخته.

همش دارم رو پذیرش کار میکنم این باعث سرکوب احساسات و خواسته هام میشه. خودم ی اشتباهی کردم حالا تاوان میدم هعییی

تلفنی خوبه؟ یا حضوری بهتره؟ از کجا مشاوره تلفنی میگیرین

من مجازی تو روبیکا تقزیبا دو سالیه هستم.تلفنی هم مشاوره میده بهم.اتفاقا چند تا از بچه های نی نی هم بهش معرفی کردم.خدا رو شکر راضین

همش دارم رو پذیرش کار میکنم این باعث سرکوب احساسات و خواسته هام میشه. خودم ی اشتباهی کردم حالا تاوان ...

سرکوب نکن، برای خودت تعیین کن مثلا سه روز کامل میخوام در مورد اون اشتباه گریه کنم، ناله کنم و ... ادم حق داره برای ناکامی هاش ناراحتی بکشه ولی بعد اون زمان تعیین شده دیگه بندازش دور و تمام عواقبش را بپذیر.

فکر نکن بقیه از این اشتباهات ندارند، کسیکه زندگی معمولی را پیش گرفته کمتره 

ولی دنیا همینه دیگه اشتباه میکنی تا ازش درس بگیری و رشد کنی.

حسرت خوردن برای کارهای گذشته ادمو تا مرز جنون هم میبره، دکتر هلاکویی حرف قشنگی میزنه میگه وقتی ادم یه کار غیرقانونی انجام میده میره یه بار میره دادگاه و تمام. ولی بعضی ادما روزی هزار بار خودشون را می‌کشند دادگاه حکم اعدام هم میدن، این اذیت کردنه!

سرکوب نکن، برای خودت تعیین کن مثلا سه روز کامل میخوام در مورد اون اشتباه گریه کنم، ناله کنم و ... اد ...

دقیقا من روزی صدبار حکم اعدام میدم ب خودم. هي مرده زنده میشم. شبا میخوام بخوابم صبا ک بیدار میشم میگم کاش خواب بود ولی واقعیه و باید زندگیش کنم 

دقیقا من روزی صدبار حکم اعدام میدم ب خودم. هي مرده زنده میشم. شبا میخوام بخوابم صبا ک بیدار میشم میگ ...

اگه اینستا داری کلیپ های دکتر هلاکویی را نگاه کن واقعا ارومت میکنه.

ولی بازم دارم میگم شما تنها نیستید محاله ادم از این اشتباهات نداشته باشه