ryakhanoom مدیر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 951 عنوان ی سوال | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 30 پست نظرتون درباره ازدواج با استاد دانشگاه چیه؟ چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋 1403/07/09 | 14:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elvin1400 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 1316 خب اشکالش چیه فامیل ماهم یه دختر بود با استادش ازدواج کرد ولی اصلا پسره از نظر ظاهر وقیافه هم سطح دختره نبود دختر خیلی ملوس وناز بود البته باهم خوشبختن بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
بنجلیناجولی عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 6196 خوبه فقط اساتید مشغله زیاد دارن اگه مشکلی نداری قبول کن خاهر کوچیکه آنجلیناجولی
ryakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 951 چند سالشهچه بد که به شاگردش چشم داره جوونه نقریبا ۳۰ ... منم نظرم همینه ..الان ب من چش داره از کجا معلوم پس فردا از ی شاگرد دیگش خوشش نیاد ... چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
sadafalizade عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1386 قیافه رو بیخیال،ببین موقعیتش خوبه،شخصیت و خانواده و شرایطشو نگاه کن،قیافه رو چیکار داری ؟ قیافه کیو خوشبخت کرده؟؟
ryakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 951 خب اشکالش چیه فامیل ماهم یه دختر بود با استادش ازدواج کرد ولی اصلا پسره از نظر ظاهر وقیافه هم سطح دخ ... خوبه .. ولی نمیترسه ؟ مثلا الان از تو خوشش اومده ..پس فردا از ی شاگرد دیگش ... چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
ryakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 951 خوبه .. ولی نمیترسه ؟ مثلا الان از تو خوشش اومده ..پس فردا از ی شاگرد دیگش ... تنها نگرانیم همینه چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
ryakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 951 قیافه رو بیخیال،ببین موقعیتش خوبه،شخصیت و خانواده و شرایطشو نگاه کن،قیافه رو چیکار داری ؟ قیافه کیو ... شناختی از خونوادش ندارم اخه ... مال ی شهر دیگست چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
لیدی۹۰ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1556 خوبه .. ولی نمیترسه ؟ مثلا الان از تو خوشش اومده ..پس فردا از ی شاگرد دیگش ... چقدر ذهنت منفیه اون قصدش ازدواجه ودنبال زنه ینی چون تورو برای ایندش انتخاب کرده باید اینجوری درموردش فکرکنیماهم یکی ازفامیلامون باشاگردش ازدواج کرد الان ۲تابچه دارن خیلی هم خوشبختن
ryakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 951 عالیه که حالا چجوری و چیکار کردی که خوشش اومده؟😂 والا خیلی بدبختم سر کلاس ..زبون ندارم زود استرسی میشم ..ولی سر حد مرگ ب خودم میرسم میرم سر کلاس ... زبانم هم خودش از قبل اوکی بود😂 چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
ryakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 951 چقدر ذهنت منفیه اون قصدش ازدواجه ودنبال زنه ینی چون تورو برای ایندش انتخاب کرده باید اینجوری درموردش ... کلا مشکل اعتماد دارم متاسفانه ... فکر کنم بهتره اول همینو حل کنم چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
ayda_zx عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 2048 والا خیلی بدبختم سر کلاس ..زبون ندارم زود استرسی میشم ..ولی سر حد مرگ ب خودم میرسم میرم سر کلاس ... ... شما چندسالته؟ همه چیز قشنگ میشه درست وقتی که ناامیدی🤍😇
ryakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 951 شما چندسالته؟ بیست به بالام 🙂 چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
لیدی۹۰ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1556 کلا مشکل اعتماد دارم متاسفانه ... فکر کنم بهتره اول همینو حل کنم پس برو روان شناس درمان کن وگرنه هم خودت همیشه درعذابی وهم شریک زندگی ایندت
sadafalizade عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1386 شناختی از خونوادش ندارم اخه ... مال ی شهر دیگست واسه ازدواج اصصصصلا عجله نکن،،فقط تا میتونی محک بزن ادمارو بالا پایین کن بقول معروف همون سبک سنگین کن
ryakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 951 پس برو روان شناس درمان کن وگرنه هم خودت همیشه درعذابی وهم شریک زندگی ایندت قصد دارم شروع کنم 👌💙 چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋