2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شنیدم خوبه همینجا هم دیدم یبار یکی گفتع بود کم کم تونیکو قطع کرده ریزش برگشتی نداشته

من خودم مدل t2 سریتا استفاده می کنم که گیاهی هست

در کنار شامپو های کافئین سریتا (سولفاته و بدون سولفات)

کلا به شخصه ترجیح می دم تا حد امکان سمت ماینوکسیدیل و مشتقاتش نرم

سنو اره اوکی بودازمایش هورمونی فعلا نه ، تا پریود شم

فعلا ماينو استفاده نكن كارى كه بى ضرر هست ولى بعد از حداقل ٦ ماه نتيجه ميده جوشونده رزمارى صبح و شب به كف سر بزن دمنوش گياه دم اسب

دمنوش شلتوك برنج

دمنوش گزنه

يك قرص تقويتى

خواب منظم

شنیدم خوبه همینجا هم دیدم یبار یکی گفتع بود کم کم تونیکو قطع کرده ریزش برگشتی نداشتهمن خودم مدل t2 س ...

دقیقا بین خرید تی دو و پرومین موندم فعلا شامپو گزنه ایروکس دارم میزنم میخوام کنارش تونیک بگیرم یونی زینک هم میخورم 

شما از تی دو راضی هستین؟ قطع کرده ریزشو؟ ناشی از چی بود

دقیقا بین خرید تی دو و پرومین موندم فعلا شامپو گزنه ایروکس دارم میزنم میخوام کنارش تونیک بگیرم یونی ...

من در اثر استرس و کرونا ریزش گرفتم بدون رویش مجدد

الان دارم اینارو درکنار مزوتراپی ادامه می دم خداروشکر راضی ام ریزشم کاملا کنترله البته هنوزم خیلی استفاده نکردم تونیک اولم تازه یکی دوروز دیگه تموم می شه (روزی ۱۰ پاف می زنم)

و این که من تمام آزمایشات و سونو انجام دادم مشکلی ندارم کمبود ویتامین و... هم ندارم اصلا

یه نکته درمورد جوشانده رزماری هم بگم چون استفاده می‌کردم

اگه پوست سرت خشک و دهیدراته هست بسیار با احتیاط استفاده کن چون خشک تر می کنه و این خودش عاملی می شه برای ریزش.می تونی قبل از حمام‌اسپری کنی سعی کن فقط کف سرت بخوره چون به موهات بخوره باز یه مقدار خشک و وزشون می کنه.بذار نیم الی ۱ ساعت بمونه بعد بشور دفعات اول هم فقط به یه قسمت بزن ببین حساسیتی چیزی ندی

نشونه ی پوست سر دهیدراته طبق تجربه خودم اینه که سرت چربه ولی وقتی شونه می زنی یه دونه هایی مثل نمک (نه شوره) از سرت می ریزه.اگه بالاسر یه تیکه پارچه یا ملافه شونه بزنی بعد دستتو بکشی روش متوجه می شی

من در اثر استرس و کرونا ریزش گرفتم بدون رویش مجددالان دارم اینارو درکنار مزوتراپی ادامه می دم خداروش ...

مرسی از توضیحات عزیزم منم دقیقا علت ریزشم استرسه پس بهتره تی دو رو بگیرم 

فک کنم اوکی بشه طولانی مصرف کنم بعدها میرم مزوتراپی

مرسی از توضیحات عزیزم منم دقیقا علت ریزشم استرسه پس بهتره تی دو رو بگیرم فک کنم اوکی بشه طولانی مصرف ...

ببین کلا از یه چیز انتظار نتیجه کامل نداشته باش

باید یه مدت شاید طولانی با موهات حوصله کنی مثل پوست ک هرروز می شوری و می ری بیرون ضد آفتاب می زنی و... واسه موهاتم یه روتین بذاری

تونیک درصدی اثر داره مزوتراپی هم درصدی تغذیه هم درصدی

همه در کنار هم اثر قابل توجهی می ذارن مطمئن باش

پیشنهادم بهت اینه که اگر می خوای کاری انجام بدی یه کار اساسی انجام بده و این اقدامات رو در کنار هم ادامه بده تا انشاالله نتیجه دلخواهت رو بگیری

خواهش می کنم امیدوارم کمک کرده باشم