2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا ازبس از اینور و اونور شنیدم اگه کیست داشته باشیم بی بی مثبت کاذب نشون میده دیگه میترسم اطمینان ...

عزیزم مبارکه من کیست دارم ولی هیچ وقت مثبت کاذب ندیدم همیشه منفی شده خیالت راحت😆

اره عزیزم چرانشه من اینماه از امام حسین خواستم گفتم که قول میدم لیاقت مادرشدن داشته باشم توهم قول بد ...

منم از امام حسين و همه اهل بيتش كلي خواهش كردم حالا منتظرم ببينم جواب منه رو سياه رو دادن يا ن  

١٨ آبان اربعين،روز تولدم و موعد پريودمه.

ارزومه اونروز بفهمم مامان شدم.و از خدا و امام حسين كادو تولدمو بگيرم اونم كادويي ك بوي دستاي مهربون خدا و امام حسين رو ميده.

برام دعا كن دوستم  

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

بخدا میترسم بهش بگم میترسم اشتباه باشه بعد بخوره تو ذوقش

دركت ميكنم.برو آز هم بده بعدش ج آز و بي بي چك رو بزار تو ي جعبه خوشگل و ب همسرت كادو بده يا اينكه رو شكمت بنويس بابايي من ٨ ماه دگ ميام پيشتون بعدش ب همسرت بگو تو خونه ي جمله نوشتي بگرده تا پيداش كنه  

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋