2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

50 بازدید | 13 پست

الان مامانم بهم خبر داد که بابام پاش شکسته اینقدر نشستم براش گریه کردم 

امشب که میخوایم بریم دیدنش فکر کنم ببینمش بزنم زیر گریه ولی دوست ندارم کسی اشکمو ببینه 

چی کار کنم سر هرچیزی سریع گریه نکنم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

چیزیش نشده کهه ، پاش شکسته فقد ، اونم ایشالا زود خوب میشه  ، اصن گریه نکنیااااا ؛

باید کنترل خودت و خودت داشته باشی

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

چیزیش نشده کهه ، پاش شکسته فقد ، اونم ایشالا زود خوب میشه ، اصن گریه نکنیااااا ؛باید کنترل خودت و خ ...

وای اخه چجوری الان که دارم بهش فکر میکنم چطور اشکمو نگه دارم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای اخه چجوری الان که دارم بهش فکر میکنم چطور اشکمو نگه دارم

اتفاق پیش میاد دیگه 

تازه شکستگیه فقد ، زود خوب میشه ، تو باید بهش انرژی بدی ، ن اینکه بجای انرژی مثبت ، انرژی منفی بفرستی براش

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

اتفاق پیش میاد دیگه تازه شکستگیه فقد ، زود خوب میشه ، تو باید بهش انرژی بدی ، ن اینکه بجای انرژی مثب ...

اره واقعا ولی کاش میتونستم خودمم پارسال پام شکست خیلی بد بود الان من میفهمم چی میکشه 

کلا الان یه مدتیه خیلی اخلاقم بد شده کوچک ترین غم منو به گریه میندازه 

همینایی بودن که تو معدن طبس فوت کردن من اینقدر برای اینا گریه کردم

اره واقعا ولی کاش میتونستم خودمم پارسال پام شکست خیلی بد بود الان من میفهمم چی میکشه

کاریش ک نمیشه کرد، ت خودت خوشت میاد بابات بیاد پیشت برات گریه کنه ؟

همون‌طور ک تو نمیخوای،مسلما اونم دوس نداره..

کاریش ک نمیشه کرد، ت خودت خوشت میاد بابات بیاد پیشت برات گریه کنه ؟همون‌طور ک تو نمیخوای،مسلما اونم ...

اره دقیقا فرقی نمیکنه. چه بابام چه من خوشمون نمیاد بابام هم اگه گاهی وقتا بغض کنه پیش ما نشون نمیده

اره دقیقا فرقی نمیکنه. چه بابام چه من خوشمون نمیاد بابام هم اگه گاهی وقتا بغض کنه پیش ما نشون نمیده

افرین پس توعم نشون نده..

افرین پس توعم نشون نده..

اره ان شاءالله که بتونم خودمو کنترل کنم 

حتما میتونی

من میتونم❤👍🏻😊

صددرصد🎀

🫂❤