khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 عنوان دلم خیلی گرفته 58 بازدید | 13 پست الان مامانم بهم خبر داد که بابام پاش شکسته اینقدر نشستم براش گریه کردم امشب که میخوایم بریم دیدنش فکر کنم ببینمش بزنم زیر گریه ولی دوست ندارم کسی اشکمو ببینه چی کار کنم سر هرچیزی سریع گریه نکنم من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی 1403/07/09 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 46269 چیزیش نشده کهه ، پاش شکسته فقد ، اونم ایشالا زود خوب میشه ، اصن گریه نکنیااااا ؛باید کنترل خودت و خودت داشته باشی ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 چیزیش نشده کهه ، پاش شکسته فقد ، اونم ایشالا زود خوب میشه ، اصن گریه نکنیااااا ؛باید کنترل خودت و خ ... وای اخه چجوری الان که دارم بهش فکر میکنم چطور اشکمو نگه دارم من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 46269 وای اخه چجوری الان که دارم بهش فکر میکنم چطور اشکمو نگه دارم اتفاق پیش میاد دیگه تازه شکستگیه فقد ، زود خوب میشه ، تو باید بهش انرژی بدی ، ن اینکه بجای انرژی مثبت ، انرژی منفی بفرستی براش ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 اتفاق پیش میاد دیگه تازه شکستگیه فقد ، زود خوب میشه ، تو باید بهش انرژی بدی ، ن اینکه بجای انرژی مثب ... اره واقعا ولی کاش میتونستم خودمم پارسال پام شکست خیلی بد بود الان من میفهمم چی میکشه من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 کلا الان یه مدتیه خیلی اخلاقم بد شده کوچک ترین غم منو به گریه میندازه همینایی بودن که تو معدن طبس فوت کردن من اینقدر برای اینا گریه کردم من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 46269 اره واقعا ولی کاش میتونستم خودمم پارسال پام شکست خیلی بد بود الان من میفهمم چی میکشه کاریش ک نمیشه کرد، ت خودت خوشت میاد بابات بیاد پیشت برات گریه کنه ؟همونطور ک تو نمیخوای،مسلما اونم دوس نداره.. ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 کاریش ک نمیشه کرد، ت خودت خوشت میاد بابات بیاد پیشت برات گریه کنه ؟همونطور ک تو نمیخوای،مسلما اونم ... اره دقیقا فرقی نمیکنه. چه بابام چه من خوشمون نمیاد بابام هم اگه گاهی وقتا بغض کنه پیش ما نشون نمیده من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 46269 اره دقیقا فرقی نمیکنه. چه بابام چه من خوشمون نمیاد بابام هم اگه گاهی وقتا بغض کنه پیش ما نشون نمیده افرین پس توعم نشون نده.. ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 افرین پس توعم نشون نده.. اره ان شاءالله که بتونم خودمو کنترل کنم من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 46269 اره ان شاءالله که بتونم خودمو کنترل کنم حتما میتونی ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 حتما میتونی من میتونم❤👍🏻😊 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 46269 من میتونم❤👍🏻😊 صددرصد🎀 ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2586 صددرصد🎀 🫂❤ من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی