2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

163 بازدید | 12 پست

چند ساله درگیر نوشتن یه رمانم ... مدام یه اتفاقی میفته که نمیشه کامل منتشرش کنم

بالاخره پارسال زمستون یکی از دوستام اصرار کرد که دوباره کانال بزن تو روبیکا و رمانت رو بذار 

منم یبار تو روبیکا کانالم پریده بود. بازم با اصراراش شروع کردم به گذاشتن رمانم 

امروز دیدم باز کانالم پریده(البته این سری تو تلگرام یه کانال زده بودم بدون ممبر البته، و رمانم رو اونجا میذاشتم تا زاپاس بمونه ) ... خیلی ناراحتم 

نمیدونم چیکار کنم... کجا ، تو کدوم نرم افزار... انقدر از روبیکا حرصی ام که بخدا میخوام پاکش کنم

تو رو خدا یکیتون راهنماییم کنه

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

چرا میپره مگه موضوعش چیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا میپره مگه موضوعش چیه

بخدا اصلاً بی ادبی نیس... من حتی واژه هایی که روبیکا بهش حساسه رو سانسور کرده بودم ، مثل ب...غ..ل و ح..م..وم و اینجوری می‌نوشتم ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اصلاً بی ادبی نیس... من حتی واژه هایی که روبیکا بهش حساسه رو سانسور کرده بودم ، مثل ب...غ..ل و ...

حتی تو تلگرامم پرید؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حتی تو تلگرامم پرید؟

نه اون تلگرامیه که نه 

ولی روبیکا پرید ... کلی ویدئو عاشقانه و طنز و روانشناسی و اینا هم میذاشتم ، از اونا بیشتر حیفم میاد ... خیلی زحمت کشیده بودم... 😢

نه اون تلگرامیه که نه ولی روبیکا پرید ... کلی ویدئو عاشقانه و طنز و روانشناسی و اینا هم میذاشتم ، از ...

روبیکا کلا همینه

اصلا نمیشه روش حساب کرد

برنامه های خارجی خیلی مطمئن ترن

روبیکا کلا همینهاصلا نمیشه روش حساب کردبرنامه های خارجی خیلی مطمئن ترن

بنظرت همون تلگرام بذارم خوبه؟

بنظرت همون تلگرام بذارم خوبه؟

آره از همه بهتر و مطمئن تره