تو خونمون فقط قرص ال دی داریم الان تو شرایطیم که واسه زندگیمون و ترسوندن بابام باید دست به خودکشی بزنم یه جوری که فقط بیوفتم بیمارستان بابام بترسه چیکار کنم قرص ال دی به درد میخوره؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این کارو نکن چرا بچه بازی در میارید اینقدر فشار مالی و زندگی رو دوش بابا ها هست دیگه شما هم بدترش کن ...
اخه ی سری مشکلاتم هست از طرف باباها که باید بترسن تا به خودشون بیان الان من نمیشه بگم ولی حتما باید خودکشی کنم که بابام بفهمه داره منو از دست میده به خودش بیاد😭
به جای این کارا برو پیش یه تراپیست یه کمی ذهنتو اروم کنه بخدا الان جوونی این افکار به مغزت میاد ده سال بعد بهش حتما میخندی اخه با قرص ال دی خودکشی فقط هورموناتو بهم میریزه از قیافه هم درمیایی. با یکی صحبت کن مشکلاتتو به زبون بیار اروم میشی
نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم