2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

62 بازدید | 3 پست

خانما شوهرم رفته سونو گفته واریکوسل خفیف دوطرفه داره و باید عمل کنه شوهرم اصلا بمن نمیگه دلیل عملش چیه من یواشکی سونوشو دیدم تو کمد قایم کرده بود الان هم برده تو ماشین هر چی میگم بیار میگه یادم می‌ره میگم چرا میخوای عمل کنی میگه درد داره باید عمل کنم میگم من باید بدونم میگه میری به همه میگی چجوری بگم بهت من دیوونم برم بگم آخه چ دلیل مزخرفی میاره مطمئنن خونوادش خبر دارن و میدونن چرا میخواد عمل کنه ولی بمن نمیگه داداشش که بره بیمارستان بالا سرش می‌فهمه حتما نمی‌دونم چکار کنم خیلی لجم میگیره ازش خیلی اخلاقای گوهی دارم دلم میخواد تموم کنم فقط آدم بشدت مرموز و شکاکیت شما بودید چکار میکردید؟

مشکل ناباروری دارید؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ندارم شوهرم هم درد بیضه داشت رفته سونو

نگران نباش خیلی از مردا این مشکلو دارن و با یه عمل ساده درست میشه 

واریکوسل احتمال داره اسپرم رو ضعیف کنه و برا با داری مشکل ایجاد کنه 

شوهرمن واریکوسل شدید داشت عمل کرد 

عمل راحتیه و بستری هم نداره 

شوهرمن قبل از ظهر عمل شد بعد از ظهر هم مرخص شد و خودش هم رانندگی کرد تا رسیدیم خونه و دو روز بعد هم رفت سر کار 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️