2777
2789
عنوان

آزمون عملی رانندگی

122 بازدید | 12 پست

سلام دوستان شما چطوری قبول شدین من بار دوم هم مردود شدم و خیلی ناراحتم.. 

چه کارایی رو انجام دادین تا قبول شدین میشه راهنماییم کنید 

مشکل من دفعه دوم این بود برای پارک دوبل راهنما نزدم و پشت ماشین هم سطل زباله بود متاسفانه یادم رفت که پارک دوبل ممنوعه و فاصله ام هم از جدول کم شده بود..

دل گرمی بدیدددد🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بار سوم قبول شدم هیچی فقط تکرار و تمرین همه چیز و تو ذهنت مرور کن 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

سلام من بار دوم قبول شدم بار اول چون راهنما نزدم و حواسم نبود ماشین تو دنده اس و استارت زدم رد شدم ولی بار دوم رفتم تمرین کردم 

برای پارک دوبل فیلم هایی که تو آپارات هست میتونه کمکت کنه مربی من بهم چندتا رمز گفته بود 

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋

اصلا موقع ازمون استرس نداشته باش موقعی که من رفته بودم ی نفر هشت بار بخاطر استرس رد شده بود 

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋
اهانچه رمز هایی عزیزم میشه بگی؟

اول اینه ماشینت رو کمی از ماشینی که میخوایی دوبل بگیری ببر جلوتر بعد دنده عقب بگیر  صاف برو تا زمانی که لچکی ماشینی که میخوایی پشتش پارک کنی ببینی بعد فرمون رو بچرخونید به سمت راست و دنده عقب برو تا زمانی که گوشه ی اون‌یکی ماشین رو ببینی و بعد فرمون رو صاف کن و همون رو دنده عقب بیا

با فیلم فکر کنم بهتر متوجه بشی عزیزم چون اینایی که گفتم باید عملی اجرا بشه😅