2777
2789
عنوان

NINISITE

47 بازدید | 3 پست

عه عکسه آپلود شد ، دیشب نشد

یه کاربری ، یه تاپیک زده بود راجع به هیولاهای بعد از ناقوس نیمه شب در نینی سایت ، منم یه عکس ساخته بودم خوراک نیمه شب بود و داستان های ترسناک ، این نه ، یکی دیگه ، خودم با اینکه با این جک و جونورا تو عکس سروکله میزنم ترسیدم ، یه شب میخوام اون عکسه رو بذارم کسی تا صبح خوابش نبره

راستی تمام عکس ها رو من با هوش مصنوعی میسازم

این عکس بالا شاهکار خود CHATGPT هست.

چجوری با هوش مصنوعی کار میکنی ؟ میشه توضیح بدی ؟

سلام ، اره چرا که نه

ببین ، توی دنیای دیجیتال  ،همه چیز 0 و 1 هست

اما برای ارتباط ما با هوش مصنوعی و تصویر سازی  ، ما باید یه همه چیز رو براش توصیف کنیم یا بهش عکسشو بدیم.

فکر کن من میخوام یه گل بکشم

یه بار میگی ، یعنی توصیف از گل این هست که 

یه گل برام بکش

یکبار هم میگی که 

تصویر یک گل رز که رنگ گلبرگ هاش فلان رنگ هست و این گل در داخل یک گلدان روی یک بالکن قرار داره و تصویر ی خانه روستایی در حالی که هوا بارانی هست

=

میبینی ، این توصیفات رو بهش میگن پرامپت یا دستور ، هر چی توصیفت دقیقتر باشه ، هوش مصنوعی بهتر اون تصویر رو تولید میکنه ، تو میتونی سبک نقاشی یا فونت متن داخل عکس و سایزش و کلا همه چیزش رو مشخص کنی ، بعدش این متنت یا پرامپتت رو به انگلیسی تحویل هوش مصنوعی های تصویر سازی مثل بینگ ایمیج و لئوناردو و ایدئوگرام و امثال اینا میدی ، خیلی هستنا ، میدجرنی هست ، استیبل دیفیوژن ولی من با همون 3 تا کار میکنم ، بعدم عکست رو تحویل میگیری

به همین سادگی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.