2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۳۳ فهمیدم ذخیره تخمدان م ۰.۲ هست و بهم گفتن یائسگی زود رس هست هنوز یکسال نگذشته بود که به لطف خدا طبیعی باردار شدم! بدون درمان شیمیایی! فقط چند ماه اول زمانی که فهمیدم ذخیره م پایینه دارو گیاهی خوردم

این دستور خیلی ها رو خوب کرده👇👇👇

یائسگی زودرس

شنبلیله(برگ) یک لیوان آب رو بذارید جوش بیاد بعد یکی دو قاشق مرباخوری شنبلیله خشک شده بریزید داخلش یک دقیقه بجوشه بعد زیرش رو خاموش کنید،۵ دقیقه صبرکنید،صاف کنید یک قاشق سرخالی مرباخوری عسل اضافه کنید و به صورت گرم میل کنید از طلوع آفتاب تا قبل از غروب آفتاب بخورید(صبح ناشتا نباشه)

شوید(برگ) شبش دمنوش شوید بخورید،دو لیوان آب بریزید و دوقاشق مرباخوری شوید و بذارید اینقدر بجوشه که بشه یه لیوان بعد زیرش رو خاموش کنید صاف کنید و با یه قاشق سرخالی مرباخوری عسل قاطی کنید و گرم بخورید

رازیانه(تخم) فرداش(صبح تا قبل از غروب) یک لیوان آب رو با دوقاشق یا ۱/۵قاشق مرباخوری رازیانه بذارید ۵ دقیقه بجوشه( از زمانی که شروع به جوشیدن کرد) بعد زیرش رو خاموش کنید صاف کنید یک قاشق مرباخوری عسل اضافه کنید و به صورت گرم میل کنید شبش دمنوش شوید بخورید روز سوم دمنوش شنبلیله شبش دمنوش شوید همینجور یه روز شنبلیله یه روز رازیانه تا زمانی که پریود بشی بعد از دو هفته یا اگه زودتر پریود شدی به محض شروع پریود روزی یک استکان عرق فراسیون بخورید(اگه خیلی طولانی شده پریود نشدن،روزی دو استکان عرق فراسیون بخورید)

به محض اینکه پریود شدی فقط شب ها دمنوش شوید و روزها عرق فراسیون بخور تا پریودی بعدی ،در پریود بعدی عرق فراسیون رو قطع میکنی و فقط سه شب اول پریود دمنوش شوید میخوری دیگه پریودت اکی میشه  

⛔️پرهیزات⛔️ از مصرف زعفرون غلیظ بپرهیز زنجبیل و دارچین نخور ماست دوغ ترشی سالاد نوشابه همراه غذا نخور کاهو،غذای چرب و چیلی ،سیب زمینی سرخ کرده،چای قهوه،شکلات ،کاکائو،نسکافه،پفک،چیپس،آدامس،پاستیل،بستنی   کلا بریز دور تا پریود بشی.  

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

چی خوردین؟ منم ذخیرم پایینه

یک عطاری بود حدود ۳ ماه دارو داد ولی من دقیقا ۷ ۸ ماه بعد از اتمام داروها باردار شدم به نظرم فقط خواست خدا بود

داروها خیلی زیاد بود و یادم نیست مال ۶ سال پیشه! 

ماه اول دقیق یادم نیست گفت افتیمون رو با آب بجوشون و هر روز یک قاشق بخور

بعد هر روز دمنوش نعنا و بابونه و آویشن بود

ماه دومش دمنوش مرزنجوش و گل ختمی بود

ماه سومش نمیدونم گفت با تخم ریحان و روغن حیوانی حلوا درست کن بخور 

دستوراتش زیاد و پیچیده بود ولی من همه رو انجام دادم درخواست دوستی بهم بده میگردم اگر پیدا کردم میگم

این دستور خیلی ها رو خوب کرده👇👇👇یائسگی زودرس شنبلیله(برگ) یک لیوان آب رو بذارید جوش بیاد بعد یکی ...

ببخشید چرا گفته زنجبیل و دارچین نخورید؟چرا ضرر داره؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

این دستور خیلی ها رو خوب کرده👇👇👇یائسگی زودرس شنبلیله(برگ) یک لیوان آب رو بذارید جوش بیاد بعد یکی ...

رنجبیل دارچین و زعفرون ک قاعده اور هستن

و گرمی خیلی خوبه برای اینک رحم‌گرم بشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

یک عطاری بود حدود ۳ ماه دارو داد ولی من دقیقا ۷ ۸ ماه بعد از اتمام داروها باردار شدم به نظرم فقط خوا ...

میشه آدرس عطاری رو بگی و اینکه برای کسی که پریود هم نمیشه خوبه؟.. آخه شما پریود می‌شدی فقط ذخیره پایین بود.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.