یه رمان مثل دروغ شیرین معرفی کنید که فضای بیمارستان و پزشکی داشته باشه همچنین عاشقانه باشه..تا یادم نرفته بگم در طول رمان فاصله ایمنی رعایت شده باشه😆هر کی بگه دعاش میکنم خیییلللیییی ممنونم
پیشاپیش
[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]
تا تباهی رو بمون بشدتتتتتت عاشقشم ینی مثلشو نخوندم ولی بیمارستانه و اینا نیست
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
خلاصشو خوندم اصلا نمیتونم همچین سبکی رو بخونم نمیدونم چرا وایب بد میده همش
خیلیییی خوبه بهم اعتماد کن و بخون اصلا الکی نیست وای هوس کردم برم بازم بخونم
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
بخون ها تا تهش بعد بیا نظرتو بهم بگو منم رفتم دروغ شیرین رو دان کردم خوندم میام برات تعریف میکنم نظرم چیه