2777
2789

● یادگاری خاطره انگیز نوستالژیک نی نی سایت ●

(( اون اولین باری که با وب سایت نی نی سایت 

آشنا شدین چه تاریخی بود و چه اتفاقی افتاد ؟؟

به چه علتی عضو و کاربر نی نی سایت شدین؟؟

اونایی که خیلی قدیمی هستین و کیا بودین؟؟

چه سالی و چه ماهی و چه روزی عضو شدین ؟؟

مجرد بودین یا متاهل؟؟ باردار بودین یا بچه دار؟؟

اولین تاپیکتون چه عنوانی و موضوعی داشت ؟؟

نی نی سایت چه سالی فعالیتش رو شروع کرد؟؟

اونایی که خیلی قدیمی هستین اون سالیان پیش

کدوم مرحله ی زندگیتون بودین؟؟ 

الان کدوم مرحله زندگیتون هستین؟؟

کدوم کاربرای اینجا خاطره انگیز بودن؟؟

کدوم تاپیک ها خاطره انگیز بودن؟؟

کدوم کاربرا بودن که حالا نیستن تو سایت؟؟

چیشد که یه سری از کاربرا از سایت رفتن ؟؟ ))

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

سالها خاموش میخوندم

سر انتخاب لباس مناسب خواستگاری اوایل اذر ۹۷ عضو شدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

حداقل یک دونه سوال میپرسیدی 

حدود سال ۸۷ آشنا شدم 

اون وقت مجرد بودم الان پسرم ۸ ساله هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم در مورد بیبی چک سرچ میکردم

یهو دیدم صد ها تاپیک بیبی چک و نحوه خبر دادن بارداری به شوهر هستش توی این سایت

شروع کردم خوندن شاید دو ساعت داشتم تاپیک خاطرات اعلام بارداری رو میخوندم

بعد دیدم یه سری تاپیک در حال به روز شدنه، فهمیدم سایت وبلاگ طور نیست

عضو شدم

البته اولبن کاربریم مال ۹۶ بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

@yasamanjfr اولین کاربریم این بود سال ۹۸ اسم یه دکتر سرچ کردم افتادم تو دام سایت😂 

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

من عشق رژلب بودم بعد میزدم رنگهای مختلف رژ تاپیکهای مامان متینو‌ می اورد سالش شاید نود وچهار با نود و سه بود علت عضویت هم این بود که راهکار دارویی بدم به روده تحریک پذیر ها البته سال نود وچهار سالم بودم😭 بعد همه گفتن تاپیک قدیمیه اینا کم کم دیگه منم نظر دادم بعد خودم تاپیک زدم

بعد خیانت شوهرم با نینی سایت آشنا شدم .

حالم خیلی بهتر شد چون اینجا با کسایی آشنا شدم که مثل خودم درد خیانت را چشیده بودن .

اولین تایپیکم درباره داستان خیانت شوهرم بود.

سال ۹۲خیانت دیدم ولی سال ۹۶بود که فکر کنم با نینی سایت آشنا شدم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
سالها خاموش میخوندمسر انتخاب لباس مناسب خواستگاری اوایل اذر ۹۷ عضو شدم

بله گلممم درسته فکر کنم شمااا برای خیلی ها اشناایی عزیزم خیلی هم دوستدار دارین تو سایت گلمم ..بله درسته چه عاالی

ای جانم سر چه عنوان شیرین و زیبایی ایشالله همیشه زنده و سلامت و تندرست باشید عزیزم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بله گلممم درسته فکر کنم شمااا برای خیلی ها اشناایی عزیزم خیلی هم دوستدار دارین تو سایت گلمم ..بله در ...

❤️❤️❤️❤️

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

دوستان هرکدوم سوالها رو دوست داشتین جواب بدین همه ش رو نه هرکدوم صلاح دونستین جواب بدین گلهاای زیبااا...

تازه اشنا شدم یادم نیس چجوری آشنا شدم

تازه هم عضو شدم

برا ی تاپیک خواستم نظر بدم تو اون لحظه برام مهم بود که الان بازم یاد نمیاد چی بود😂

ولی دیگه دلم نمیخواد عضو باشم خوشم نمیاد بلد نیستم لغو کاربری بزنم🫤😁

لایک نکن دوستم🌱

سلام سلام

من اولین بار سال ۹۷ با این سایت آشناشدم

اوایل برام خیلی جذاب بود

هیجان زده بود وبه شدت وابسته اینجا شدم

مجرد بودم الانم مجردم

ولی خیلی بزرگتر وعاقل تر شدم

خیلیا بودن که الان نیستن...صد حیف ...وجود بعضیا واقعا خوووب بود

امممممم چقدر با کاربرای مختلف گپ زدم

یادش گرامی

دوستتون دارم...چقدر خوب بودید