2777
2789
اکست بتوچه؟ اینایی که نظر دادنو گفتن پسره لاشیه فلانه طرف اکسشه رابطه تموم شده

بعدم من ازدواج اجباری کردم بهاطر حرفایی که با اون پستم بود دیگه جوابمو نمیداد و مامانم اینا گفتن باید شوهرت بذیم چون شهرما کوچیکه پشتم خیلی حرف زدن

اون موقع میگفت مهم نیس دشتمون حرف بزنن منکه میام خواستکاریت خب خداقل کاری ک میتونست بکنه این بود ک ابرومو نبره اگه فقط میخاست بازیم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجم کردی انتظار داشتی اون زن نگیره؟

من قبل ازدواجم بهش هزاربار زنگ زدم‌گفتم بخاطر توعه دارن شوهرم میدن جواب نمیداد ضمنا مگه من چ مشکلی داشتماونکه میخاست زن بگیره چرا با قولای الکیش ابرومو برد بعدم با نامزدی پشتمو خالی کرد خب چرا باید وقتی کسیو واسه ازدواج نمیخواست از اول ب قصد ازدواج وارد رابطه بشه  بازیش بده خب اونکه میخواست زن بگیره باید کسیو میگرفت که باهاش بود و قول داده بود اسم گذاشته بود روش ن ی دختر بچه رو

من قبل ازدواجم بهش هزاربار زنگ زدم‌گفتم بخاطر توعه دارن شوهرم میدن جواب نمیداد ضمنا مگه من چ مشکلی د ...

ببین اگه رابطتون سر اینکه نیومد رسمیش کنه بهم خورد حق باتوعه در غیر اون صورت سر هرچی رابطتون تموم شده اون اقا چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج تو اجازه داشت با هرکی دلش میخواست ازدواج کنه و لاشی بازیم در نیاورده