2777
2789
ب من میگفت ماشین بخرم میام فلان لباسو بپوش واسه عقدمون فلان کارو کنیم کلا منو بازی داد حالا رفته ی د ...

😂بیا شاهد از غیب رسید خانواده خوب دخترشو تو 15سالگی شوهر نمیده چون اون سن سن ازدواج نیس نگه میدارنش و دور سر دخترشون میچرخن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراوارد روابطی میشین که سر و ته عزابه بیا اینم نتیجش ولش کن نو براش سرگرمی بودی ولی نمیدونم چجوری ای ...

اینجور افراد خیلی از دخترارو‌گول میزنن ازش سواستفاده میکنن اهرم میزن ی دختر بچه میگیرن تو ذهن کویفشون میگن دست نخوردس 

ولی خیر نمیبینن

😂😂نه والا قشنگ دلم میگه قضیه اینه

بخدا ابن نیس من دیدم کسی ک اصلا توقعی نداشت و خیلی سر بود از زنی ک الان گرفت ولی رفت با یکی ازدواج کرد دااغون این اقا میشد شوهر چهارمش ولی اون ی دختر کم سن و خیلی خوشگل بود 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اینجور افراد خیلی از دخترارو‌گول میزنن ازش سواستفاده میکنن اهرم میزن ی دختر بچه میگیرن تو ذهن کویفشو ...

پیگیر نباش سر خودت کار کن بیکاری دنبال لاشی باشی هم خودت راحتی هم دختر بیچاره 15 ساله

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

از وقتی داستان واقعی سریال گردن زنی رو فهمیدم دلم میخواد همه یه داداش داشتن که شب عروسی اکسشون ،خفتش ...

منم بخدا پسری ک ی دخترو‌بازی بده بعد بره ی دختر دیگه رو بگیره باید همین بلارو سر خودش بیاری 

ولی موافق نیستم زنشم تاوان بده

اکست بتوچه؟ اینایی که نظر دادنو گفتن پسره لاشیه فلانه طرف اکسشه رابطه تموم شده

خب من یکسال باهاش بودم اسمشو گذاشته بود روم کل فامیل میدونستن ولی پشتمو خالی کرد بعدم رابطه ما جدی بود همش میگفت عقد کنیم فلان  منم گولشو خورده بودم از بس خوب دروغ گفت ههمش بازی بود ب من میگفت باید ماشین بگیرم بیام جلو حالا بدون ماشین رفت یه دختر۱۵سال گرفت

خب من یکسال باهاش بودم اسمشو گذاشته بود روم کل فامیل میدونستن ولی پشتمو خالی کرد بعدم رابطه ما جدی ب ...

رابطتون سرچی تموم شد؟

وقتی باتو تموم کرده اونو گرفته دیگه خیانت نیست