2777
2789
عنوان

زندگی نباتی

2006 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.

وقتتون بخیر.

مادر بنده ۹ ماهه سکته قلبی و مغزی کردن.

زن دادشم و برادرم اصرار دارن مامانم زندگی نباتی هست، دیشب دکتر بودم دکتر گفت نه نیست اما نپرسیدم کدوم علائم مامانم که زندگی نباتی محسوب نمیشه. ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.

مادر بنده الان با چشم دنبال نمیکنن حتی اگر چیزی نزدیک چشم شون ببریم تا تماس چشم شون نمیبندن، حرف نمیزنن یا ما بریم پیششون واکنشی نشون بدن امااا چیزی که احساس کردیم اینه که کسی دوست ندارن رو برمیگردونن، با دست زدن ما میخندن، درد دارن ناله میکنن، یه وقتایی اشک میریزن، یکم زیاد جابجاش میکنیم سرگیجه میگیره (از حرکت چشمش فیزیوتراپش پرسیدم گفتن این حالت یعنی سرش گیج رفته) سوزن تو پاهاش فرو میکنی پاشون جم میکنن، کلیه مادرم بشدت رسوب داشته و داره تو این حالت هم دفع انجام میدن و زمان دفع از درد ناله میکنن، وقتی نیاز به تمیز کردن داره هی صدای پوف پوف میده که متوجه بشیم باید تمیزش کنیم، یا اگه گرمش بشه یا آتل پاش اذیتش کنه با پوف پوف کردن بهمون اطلاع میده.

ممنونم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شما زندگی نباتی ندارن

چون به بعضی از مسائل آگاهن 

اونایی ک میرن داخل کما و درکی از محیط بیرون ندارن رو میگن زندگی نباتی 

و اصولا هوشیاری های زیر ۵ درصد شامل زندگی نباتی میشن

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

خیلی سخته حالا چه نباتی چه غیر نباتی مادرت وضعیتش قرار نیست خیلی فرق بکنه 

صبر بده خدا خیلی مراقبت کنید و رسیدگی 

نمیشه جراحی بشه خون تو مغز جمع شده برداشته بشه ؟

من یه کاربری قدیمی هستم بنام نازناز که از سال 91 عضو بودم ولی ویندوز عوض کردم و پسوردم رو یادم نیومد

علایمش را نمیدوونم  ولی

برای اطرافیان خیلی سخته نگهداری و انجام کارای بیمار.. من دوسال ونیم از یه بیماررافتاده نگهداری میکردم  خسته شده بودم  کل روزای زندگیت باید در خدمت باشی .. بحدی که دعا میکردم اون طرف بمیره... صبرادم تموم میشه تکراری و کثیفیا چندش اور باید ببینی  خیلی دردسره نگهداری از ادم زمینگیر..  خدا برای هیچ کس نخواد

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم
خیلی سخته حالا چه نباتی چه غیر نباتی مادرت وضعیتش قرار نیست خیلی فرق بکنه صبر بده خدا خیلی مراقبت کن ...

ممنون، خون تو مغز لخته نشده متاسفانه سکته قلبی کردن موقع احیا اکسیژن رسانی انجام ندادن مغز بشدت متورم شد الان خداروشکر تورم مغز از بین رفته تو سی تی اسکن ماه گذشته مغز نرمال بوده اما خوب سلول های مغز از بین رفتن

خوب بیشتر چیزاهاییکه گفتی مادرت متوجه میشه زندگی نباتی آدم میره توکماوهیچ حرکتی نداره

نه کما و نباتی فرق دارن

کما بیمار چشمش باز نیست یا اینکه حرکتی نداره

اما نباتی چشم باز و بسته میشه حرکت دست و پا غیر ارادی داره

به صدای بلند واکنش نشون میده

واقعا شرایط سختیه ،به حرف دکتر گوش بدین اگ نباتی بود دکتر حتما میگف

دقیقاااا

‌پرونده اش پیش دکتر خلیل میرزا محمدی بردم

اگر چیزی بود میگفتن

مثلا حرکت پای مادرم زمان تمیز کردنشون که گفتن نه این غیرارادیه واکنش مادرتون نیست.

خوب اگر میخواستن واقعیت نگن اینم میگفتن واکنش مادرتونه

سلام پدر من هم همینه مثل مادر شما اما در حالت نباتی هستن بیماری که هوشیاریش از ۹ یا ۸ بمونه نباتی هست   بعدش نباتی هم درجه بندی داره نسبت به علاعمی که دارن میتونه درجه بالای هوشیاری باشه