2777
2789
عنوان

خانم ها بیایید

74 بازدید | 11 پست

یک ماهه سقط کردم من کلا رابطه داشتم دیروز بی بی گذاشتم منفی،شد یعنی باردار نشدم بعد سقط یا باید یکبار پریود شم بعدش اقدام کنم تخمکی وجود داشته باشه ک باردار شم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماشالاااا چجوری یکماهه سقط کزدی رابطه داری کلن چن هفته رابطه ممنوعه که

۶ هفته بود سقط شد بعد یک هفته خو نریزیم قط شد رفتم سونو گفت رحمت خالیه دیگه منم اقدام کردم 

قبول دارم ولی عزیزم گاهی عجله کردن خوب نیست عوارض بدنبال داره کاش زیرنظر دکتر اقدام میکردی

میدونم اما جریان من فرق داره وگرنه همه اینارو میدونم چی به چیه حالا نمیدونم ک میشه بعد خون ریزی سقط میشه باردار شد یا نه

میدونم اما جریان من فرق داره وگرنه همه اینارو میدونم چی به چیه حالا نمیدونم ک میشه بعد خون ریزی سقط ...

میشه ولی به این زودی نمیدونم . ایشاا... برای شما بشه بالاخره زحمت کشیدی تلاش کردی عزیزم 

سلامتی و خوشبختی دخترم
میشه ولی به این زودی نمیدونم . ایشاا... برای شما بشه بالاخره زحمت کشیدی تلاش کردی عزیزم

ممنون عزیزم منتظر پریودی میمونم اگه نشم باز سر ۴۰ روز یک بی بی میزارم ببینم چی میشه

ماه بعد ایشاالله

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭