2777
2789
عنوان

ی ماهه بیخواب شدم

93 بازدید | 12 پست

دقیق یماههوشبا اصلاا خواب ندارم تا دم‌دمای صبح

قبلا خیلی خوابم سنگین بودو مداممم خوابم‌میومد الان ی استرس عجیب و بدون علتی تو وجودمه که حتی نمیزاره شباهم بخوابم دارم دیونه میشم دلم‌لک زده واسه ی خواب بی دغدغه شبانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتیمون از عطاری بگیر دم کن شب بخور ارومت میکنه میخوابی .یه خواب پر از ارامش. منم اینجور بودم استفاده کردم خیلی خوب بود

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
باردارم‌میترسم‌مضر باشه

اره تو بارداری نمیشه بدون نظر دکتر چیزی استفاده کرد

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
چیه؟دمنوشه؟

آره دمنوشه .تو گوگل سرچ کن اطلاعاتشو میاره . سودای دور مغز رو کم میکنه باعث میشه مغز ارامش پیدا کنه و استراحت کنه .من یه رب بیست دقیقه یه بار از خواب بیدار میشدم ولی وقتی استفاده کنم چند ساعت با ارامش میخوابم 

من از شروع پاییز اینجوری شدمیه دلهره و استرس درونی دارمشاید بخاطر تغیر فصل باشه

بخدا نمیدونم من اولین بار تو عمرم اوایل گفتم شاید بخاطر پریودیه تغییرات هورمونیه ولی دیگه خیلی ادامه دار شد

من خیلی فکرم درگیره وشبا سخت میخوابم به نظرت جواب میده برام،؟

آره عزیزم .میتونی یه مقدار کم تهیه کنی یکی دو شب امتحان کنی ضرری،نداره .من اندازه ۳۰ هزار تومن خریدم خوب بود