2821
2789
عنوان

خیلی حالم بده😭😭😭

429 بازدید | 44 پست

امشب لباسامو جمع کردم گذاشتم تو ساک دو روز دیگه عروسیمه و من برای همیشه از این خونه میرم😭

خیلی دلم برای مامان بابام تنگ میشههه

ازدواج با قوم غریب و واقعا سخته من دیگه تو این خانواده نیستم خیلی حالم بده دارم میمیرم از دلتنگی 

من یک روزم بدون خانواده ام نمیتونم

هرچقدرم ک همسرم رو دوس داشته باشم ولی دوری از خانواده برام سخته😭😭

تازگیا هم همسرم خیلی بد اخلاق شده

دلم به اون خوش بود ک...

🥺😢😭

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزززممممم مبارک باشه انشالله خوشبخت ترین باشید

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

مبارکه ان شاالله خوشبخت شید عزیزم♥️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خیلی هستن گلم شهر غریب و دور ازدواج کردن 

من با شوهرم یک روستا فرق داریم ولی ب هر حال جایی ک مدر ومادرم زندگی می‌کنند نیستم

ب هر حال عزیزم ۲ روز دیگ عروسیته نباید غصه بخوری الان ساعاتی هست ک دیگ‌تکرار نمیشه گلم 

بعدا یادش می افتی میگی کاش شادتر بودم عزیزم امیدوارم شب عروسیت خیلی بهت خوش بگذره

M❤️متاهل و متعهدم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز