2821
2789
عنوان

دلم آشوبه

98 بازدید | 13 پست

بچه ها من خودمو مقایسه میکنم با این مقایسه کلی بی انگیزه شدم حالم بده چجوری خودم درست کنم یه روز حالم خوبه ها میرم اینستا یهوو از این رو به اون رو میشم یا یه حرفی میشنوم‌دلم آشوب میشه خیلی جاها از هدفم برگشتم مثل پیچم تلاش کردم رسوندم به ۵۰کا با چهار تا حرف پیچم بستم نمی‌دونم چیکار کنم راه حلی دارید 🥺

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

اصن نرو اینستا چون این مقایسه کردنتو تشدید میکنه

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم اینطوری بودم

کلا دیگه نمیدم اینستا

اینستا از ما یه ربات میسازه که طبق حرفای اونا و رفتارای اونا پیش بری

و جالب اینه که هرکاری هم که میکنی باز احساس کمبود داری

بنظرم اپ اینستاگرامتو پاک کن و دیگه نرو اینستا

و  هر اقدام کوچیکی که میکنی و میبینی یه کار جدیده، خودتو بابتش تحسین کن 

کم کم حس میکنی یه چیزای خوبی داری

اصن نرو اینستا چون این مقایسه کردنتو تشدید میکنه

حس‌کنجکاوی‌ام‌دارم که برم ولی وقتی نمیرم حالم بهتره به نظرت چیکار کنم با چی مشکلم حل کنم 🚶🏼‍♀️

اعتماد بنفس داشته باش هر چیزی رو با خودت مقایسه نکن اونم اینستا که پر از دروغ و فریب و فیلتره

دقیقا من نمیرم اینستا یه روز انقدر حالم خوبه پر انرژیم احساس خوشبختی میکنم همینکه میرم انگار غم دنیا رو دلمه 🤦🏻‍♀️

حس‌کنجکاوی‌ام‌دارم که برم ولی وقتی نمیرم حالم بهتره به نظرت چیکار کنم با چی مشکلم حل کنم 🚶🏼‍♀️

به جای اینستا رفتن بشین فیلم ببین، اشتراک فیلمو اگه داری کلی فیلم و سریال داره، سریال دیدن رو جایگزین اینستا کن عزیزم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

منم اینطوری بودمکلا دیگه نمیدم اینستااینستا از ما یه ربات میسازه که طبق حرفای اونا و رفتارای اونا پی ...

یه حس کنجکاوی ام دارما ولی‌همینکه‌میرم کل روز عین مرده متحرکم ولی یه روز نمیرم حتی بابت یه ساعت کارتن نگا کردن کلی انرژی میگیرم احساس خوشبختی میکنم با چیزای کوچیک اما رفتنی انگار غم دنیا تو دل منه 🤦🏻‍♀️

دقیقا من نمیرم اینستا یه روز انقدر حالم خوبه پر انرژیم احساس خوشبختی میکنم همینکه میرم انگار غم دنیا ...

عزیزم اینستا نرو اگه هم رفتی بدون همه تو زندگیشون پستی بلندی داره اینا فقط جو خوشبختی و سفر و خرید اینستا میزارن

بنظرم از کلیپایی که میبینی لذت ببر اینجوری بیشتر دلت باز میشه تا مقایسه کنی سخت میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز