2777
2789

سلام ، من الان دو شبه به شدت خارش واژن دارم و تورم زیاد، و عفونت های سفید رنگ زیاد بدون بو هست دارم خیلی شدیده نمی‌دونم چیکار کنم ، راه درمانی هست ؟؟ بر اثر چی اینطوری میشه ؟ آخه من همیشه بهداشتمو رعایت میکنم هرروز لباس زیرم رو میشورم لباسامو میشورم میرم توالت با دستمال خودمو خشک میکنم ولی نمی‌دونم یهو چرا اینطوری شد .

درمان خونگی موثر نیستحتما باید دکتر دارو بدهشاید از همسرتون انتقال پیدا کرده

ممکنه از همسمرم باشه؟ اخه هیچ وقت نمیگرفتم ممکنه اون بهداشتش رو رعایت نکرده ، بعد از رابطمون اینجوری شدم . عفونت گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تونستی برو دکتر حتما...اما فعلا آویشن وپونه رو دم کن وبخور...خیلی برای عفونت خوبه...

آره اول میخواستم راه درمان اگر هست بگذرونم اگر فایده نداشت بعد برم دکتر واقعا اذیتم. 

عفونته قارچیه اگه سوزش و خارش داری بری دکترم بهت قرص کلوتریمازول میده ۶تا با اپلیکاتور ۶ شب میزاری داخل

روز دوم خوبه خوب شدم من که ولی کامل بزار ۶ تارو

من توبارداری گرفتم دکتر اینو داد عالی بود داشتم از خارشو سوزش میمردم خداروشکر رفع شد

آره اول میخواستم راه درمان اگر هست بگذرونم اگر فایده نداشت بعد برم دکتر واقعا اذیتم.

منم چند وقت پیش اینطوری شده بودم...آویشن وپونه خوردم خوب شدم خداروشکر...انشاالله زودتر خوب بشی..خیلی سخته..

عفونته قارچیه اگه سوزش و خارش داری بری دکترم بهت قرص کلوتریمازول میده ۶تا با اپلیکاتور ۶ شب میزاری د ...

آره خودمم میگم که اول راه های درمان رو برم اگر خوب نشدم آخر برم دکتر ،، الان قرص یا پماد کوتریمازول رو با اپلیکاتور وارد کنم؟ 

عفونت قارچی گرفتی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
منم چند وقت پیش اینطوری شده بودم...آویشن وپونه خوردم خوب شدم خداروشکر...انشاالله زودتر خوب بشی..خیلی ...

خداروشکر عزیزم ،، ایشالله ، نمی‌دونم بر اثر چی اومده دوروز پیش رابطه داشتیم بعد از اون دیگه عفونت شدید گرفتم 

خیلی عذاب اوره چجوری تحمل میکنی من صبحی که این جوری شدم عصرش رفتم دکتر

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خیلی عذاب اوره چجوری تحمل میکنی من صبحی که این جوری شدم عصرش رفتم دکتر

گفتم اول راه های درمان رو برم خوب نشدم آخر برم ،، واقعا خیلی اذیتم دارم تحمل میکنم ، خیلی ب بهداشتم میرسم ولی فایده ای ندارن نمی‌دونم براثر چی هست

آره خودمم میگم که اول راه های درمان رو برم اگر خوب نشدم آخر برم دکتر ،، الان قرص یا پماد کوتریمازول ...

آره اینو بزن ضررم نداره وگرنه تو بارداری نمیدادن

دکتر من قرصشو داد خودش تو بستش اپلیکاتور داره ۶ تا قرصه پمادشو من استفاده نکردم دکترم گفت قرصش باشه

خداروشکر عزیزم ،، ایشالله ، نمی‌دونم بر اثر چی اومده دوروز پیش رابطه داشتیم بعد از اون دیگه عفونت شد ...

منم اصلا نمیدونم چرا اینطوری شدم..خودشم خوب شد...برای استرس هم هست...