2777
2789
عنوان

قرص کلسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 37 پست
😩میترسم تست کنم ی عالمه قرص دارم بخدا همش رو دستم باد کرده

پس شاید معده درد داری و تقصیر این قرص ها نیست زخم معده نداری ؟ هر بار خواستی بگیری حداقل یه ورق بگیر 

شما که معدت حساسِ سعی کن با غذا و مکمل های غذایی جبران کنی 

هفته ای دو بار کالجوش بخور 

یه دکتری به من گفت به جای قرص کلسیم روزی دو قاشق غذاخوری کنجد بخور و دو تا کشک هر روز ادامه بده سنجد ...

درسته الان یادم افتادیه دکترطب سنتی به من گفت سنجدروباهسته ش آسیاب کن بخوربرای استخون خوبه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دکترت چی میگه؟

😩🫠هرجامیرم قرص نیدن میگم معدم قبول نمیکنه میکن ن این خیلی بی ازاره 😕میخرم  چند روز میخورم معدم شروع میکنه ب اذیت کردن  بهشونم میگی میگه نه تو ببین چی میخوری اینجوری میشی یسریاشون واقعا بیسوادن

یکی گفت برو دکتر نمیدونم چی ی اسم خاصی داشت گفت این دکترا کارشون اینه داروهایی میدن ک خیلی بی ازاره ولی نرفتم چون دیگه اعتماد ندارم 

میخام پاستیلی بخرم ببینم اینا چجورن

شیرو سنجدم همیشه میخورم 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
درسته الان یادم افتادیه دکترطب سنتی به من گفت سنجدروباهسته ش آسیاب کن بخوربرای استخون خوبه

پودر سنجد با هسته آسیاب شده در عطاری ها هست 

کنجد هم بسیار کلسیم داره 

کشک سرشار از کلسیمِ 

و بهتر از قرصِ تازه خوشمزه هم هست 

😩🫠هرجامیرم قرص نیدن میگم معدم قبول نمیکنه میکن ن این خیلی بی ازاره 😕میخرم چند روز میخورم معدم شر ...

منم هرچی کلسیم میخورم، تو آزمایش خونم بالا نمیره

کلیه هامم بادکرده اینقد قرص خوردم😢

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

پس شاید معده درد داری و تقصیر این قرص ها نیست زخم معده نداری ؟ هر بار خواستی بگیری حداقل یه ورق بگیر ...

اینجوری باشه چرابابقیه قرصا این نیستم

🫠فقط مشکلم با کلسیمه من هزارتا قرص میخورم اصلا اذیتم نمیکنه 

یه دکتری به من گفت به جای قرص کلسیم روزی دو قاشق غذاخوری کنجد بخور و دو تا کشک هر روز ادامه بده سنجد ...

کنجد و شیرو سنجد همیشه میخورم عاشقشونم 

منم هرچی کلسیم میخورم، تو آزمایش خونم بالا نمیرهکلیه هامم بادکرده اینقد قرص خوردم😢

درکنارش شیرو سنجد بخور سنجدی ک باهسته اسیاب شده

دکتر گوارش رفتین ؟

تادلت بخاد رفتم مشکل زخم ندارم 

من فقط باقرص کلسیم اینجوری میشم الان قطع کردم دوروزه معدم ارومه🥲کافیه بخورم معدم داغ میکنه جوش میاره شدید کافیه غذا یه دقیقه اینور اونور شه سریع بالا میارم دستو پام میلرزه 

تادلت بخاد رفتم مشکل زخم ندارم من فقط باقرص کلسیم اینجوری میشم الان قطع کردم دوروزه معدم ارومه🥲کافی ...

معدت عصبیِ منم اسید معده ام زیادِ خیلی اذیتم حالا یه کم بهتر شدم وگرنه داغونم کلا 

معدت عصبیِ منم اسید معده ام زیادِ خیلی اذیتم حالا یه کم بهتر شدم وگرنه داغونم کلا

نمیدونم ولی فقط. اینو میدونم باقرص کلسیم اینجورمیشم انواع کلسیمارو تست کردم اذیتم میکنه تاقطع میکنم اروم میشم

😥پاستیلی نمیدونم چی بخرم اصلا پیدامیشه ایران یانه