2777
2789
عنوان

مادر شوهر بد🫤

223 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من دوساله ازدواج کردم و یه سالو نیمه خونه خدمم، خونواده شوهرم خوبن بد نیستن ولی تازگیا با خاهراش سر یه موضوعی قهر کردم (سه ،چهار هفتس)هیچ وقت با خاهراش قهر نکردم ولی این دفعه چون خاهرش بی دلیل گیر داد قهر کردم،این خاهر به اون خاهر گفته اونم قهر کرده

مادرشوهرمم در جریان قهر هست مادر شوهرم بخاطر بازسازی خونشون سه ماه خونه ی ما بودن تازه چند روزه رفتن خونه ی خودشون مادرشوهرم زن خوبیه ولی بعضی وقتا ایرادای الکی میگیره

میگه چرا تو خونت مشکی میپوشی مگه محرمه

یا ارایش کن موهاتو اینجوری نبند🫤همین دیروزم رفتم خونشون(من کلا روزا دیر بیدار میشم ۱,۲)بهم میگه یه وقت نیای کمک من پام درد میکنه زرنگ شدی حواست باشه😐اینم حرفه اخه؟؟؟

من شب قبلش تو سرما رفتم ده تا موکت بزرگ براش شستم

بی احترامی ام نکردم چیزیم نگفتم بهشون.با شوهرمم قهرم چون چیزی نمیگه بهشون گفتم یا خونمونو جدا کن یا قید منو بزن

کارم درسته بنظرتون؟سنمم کمه نمیدونم چیکار کنم

مامان نیلماه جانم🥰👼🏻♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه واقعا همه چیز همینطوره که گفتی و بی گناه دارن بهت حرف میزنن اصلا از موضعت کوتاه نیا. به همسرت هم بگو یا خونه رو جدا کن یا به خانوادت بفهمون که چه خط قرمز هایی داریم. 

شما الان باید یه خونه و فردا یک خانواده رو مدیریت کنی پس از همین اول محکم سر حرفت واستا

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

دوتا دختر داره تو رفتی شستی؟؟ بگو مادرجون من باید به مادر خودمم برسم مثل دخترای شما نیستم واستم عروس ...

یکی حاملس 

یکی میره سرکار

نیستن کمکش کنن هموناهم عزیز ترن واسش🫤

مامان نیلماه جانم🥰👼🏻♥️

یکی حاملس یکی میره سرکارنیستن کمکش کنن هموناهم عزیز ترن واسش🫤

عزیزم مگه میره سر کار حقوقشو میده شما؟؟ 

پولشو بده مادرش موکتارو بده قالیشویی. اگه بهت نمیرسن خونه ندادن یا عروسی نگرفتن برات کلا کارنکن

اگه واقعا همه چیز همینطوره که گفتی و بی گناه دارن بهت حرف میزنن اصلا از موضعت کوتاه نیا. به همسرت هم ...

هر وقت ب من گفتن بیا کمک رفتم ،حتی تو مهمونیای خاهر شوهرمم کمکش میکنم فامیلای خودشون گفته بودن خوب عروست راضی شده ب خاهر شوهرش کمک کنه

شب قبلش به من پیام داد ساعت۱۰تا۱۲بیدار شو بیا که خونه رو بزاری تو دیوار برای رهن

دیروز میگه من گفتم بیدار شو بیا کمک تو نیومدی🫤

مامان نیلماه جانم🥰👼🏻♥️

عزیزم مگه میره سر کار حقوقشو میده شما؟؟ پولشو بده مادرش موکتارو بده قالیشویی. اگه بهت نمیرسن خونه ند ...

نه خونه دادن عروسی ام گرفتن

در کل خوبن ولی از همون روزی ک قهرم یکم سرسنگین شده

مامان نیلماه جانم🥰👼🏻♥️

هر وقت ب من گفتن بیا کمک رفتم ،حتی تو مهمونیای خاهر شوهرمم کمکش میکنم فامیلای خودشون گفته بودن خوب ع ...

همون کمک کردی بیش از حد پرو شدن از این به بعد اگه گفتم فلان کار رو انجام بده یا فرش بشور یا مهمون داریم بیا یه کاری رو بهونه کن انجام نده تو خونه مادر شوهر و خواهر شوهرت نهایتا کاری که بکنه کنم به جمع کردن و باز کردن سفره و شستن ظرف هایی که خودتون غذا خوردینه بیشتر از اون انجام بدی میشه اضافه کاری

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍