spring_girls مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 132 عنوان اقایون بیان 135 بازدید | 19 پست میخواستم بدونم شما اقایون اگه بدونین یکی رو شما کراشه و از شما خوشش میاد واکنشتون چیه لطفا صادقانه بگین مثلا یکی بهتون محبت کنه مغرور میشین و بیشتر عقب نشینی میکنین و یا شما ام میرین سمتش مثلا یکی محلتون نذاره بیشتر جذب میشین یا محل بزاره 1403/07/09 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4573 برای من که تنها دلیلی که( اون زمان) باعث شد محکم پیگیری کنم واسه ازدواج با همسرم اون توجهش بود 🕋
park_iliya عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1621 بنظرم همه این بازیارو بزاره کنار و اعتراف کنه بهتره نهایتششششش رد میکنیم و همه چی تموم میشه ... اون طرفم چند وقتتتتت درگیر نمیمونه....
samiiiiiinjoon عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 3974 معلومه ک خودشونو میگیرن و کاری میکنن دختره ب غلط کردن بیفته غرورشو له میکنن سرد رفتار میکنن ب خودشونم افتخار میکنن ک تونستن یه دخترو ب خودشون جذب کنن ولی بهش محل ندادن
رولت_خامه_ایی عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 16 معلومه ک خودشونو میگیرن و کاری میکنن دختره ب غلط کردن بیفته غرورشو له میکنن سرد رفتار میکنن ب خودشون ... با اینکه پسر هستم حرفتون رو تایید میکنم چون خودمم اینطوری هستم کاربر مرد تازه وارد
پسرهستم__پارت2 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 590 برای من زیاد از جنس مخالف اتفاق افتاده....هیچ وقت مغروریتی نبوده برام...هر سری که جنس مخالف بهم درخواست داد سعی کردم حتی در حد دوست معمولی و صمیمی باهاش باشم و ناراحتش نکنم...و اگه زمانی باهاش صمیمی شدم و خوشم اومد رابطه رو نزدیک تر میکردم با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم
the_weekend عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 89 بنظرم همه این بازیارو بزاره کنار و اعتراف کنه بهتره نهایتششششش رد میکنیم و همه چی تموم میشه ... اون ... راستی شما پسرا چه دلیلی داره یه دختر رو چند بار نگاه میکنین؟یا مثلا یواشکی نگا میکنین؟چه دلیلی باعث میشه این کار رو بکنین؟
پسرهستم__پارت2 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 590 برای من که تنها دلیلی که( اون زمان) باعث شد محکم پیگیری کنم واسه ازدواج با همسرم اون توجهش بود دقیقاااا خیلی دخترا فکر میکنن این حرکتشون چیزیو بدتر میکنه درصورتیکه همونطور که ماها پیشنهاد میدیم اونام پیشنهاد بدن خیلی کمک میکنه...من اگه طرفم اواخر جدایی میدونستم ذره ای براش ارزش دارم(که بعدا فهمیدم) ازش جدا نمیشدم با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم
spring_girls مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 132 با اینکه پسر هستم حرفتون رو تایید میکنم چون خودمم اینطوری هستم چرا واقعا
رولت_خامه_ایی عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 16 چرا واقعا حس بالا بهم دست میده. کلن من رک و راستم. راستشو میگم حالا ممکنه یکی مثل من نباشه. همه مثل هم نیستن. امیدوارم یکی خوب گیرت بیاد کاربر مرد تازه وارد
samiiiiiinjoon عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 3974 حس بالا بهم دست میده. کلن من رک و راستم. راستشو میگم حالا ممکنه یکی مثل من نباشه. همه مثل هم نیستن. ... له کردن غرور ی دختر حس بالا بودن بت میده؟😑
spring_girls مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 132 حس بالا بهم دست میده. کلن من رک و راستم. راستشو میگم حالا ممکنه یکی مثل من نباشه. همه مثل هم نیستن. ... ممنون از صداقتت
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4573 دقیقاااا خیلی دخترا فکر میکنن این حرکتشون چیزیو بدتر میکنه درصورتیکه همونطور که ماها پیشنهاد میدیم ا ... ولی متاسفانه اکثرا از این حرکت سو استفاده میکنن 🕋
پسرهستم__پارت2 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 590 ولی متاسفانه اکثرا از این حرکت سو استفاده میکنن خیلیارو مثل خودم دیدم سو استفاده ای نکردن....بستگی به اون فرد داره و نه به اون جنسیت...توی این دوره زمونه زیاد دیدم دخترا به پسرا پیشنهاد میدن و پسرم مشکلی نداشتهشما لابد تجربیات خاص خودتو داری با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4573 خیلیارو مثل خودم دیدم سو استفاده ای نکردن....بستگی به اون فرد داره و نه به اون جنسیت...توی این دوره ... زیاد دیدم متاسفانه 🕋