2777
2789
عنوان

بنظرتون چه شلواری بخرم

218 بازدید | 22 پست

شلوار مام دارم هم کتان  هم جین ذغالی،

شلوار جین اسکینی هم دارم،

کارگوام دارم

حالا بنظر شما بوتکات بخرم یا نیم بگ؟ ک دانشگاهم بپوشم و خب چون دانشگاه ازاده چندان گیر نمیدن فک کنم ب پوشش

یکم تپلم راستش حس میکنم بگ بم نیاد درسته‌؟

با توجه ب این لباسا ک میگم نظرتونو بگید بین بوتکات و نیم بگ

کاپشن کوتاه زرشکی دارم ، ی پافر دارم، دورس و هودی هم ک هست خب..

با توجه ب شلوارای بالا و اون دوتای دیگ بگید بهم ک کدومش اولویته ک بخرم؟

ومنی که پنج ساله حتی یه شلوار خونگی نتونستم بخرم😭😭😭😭😭😭

کاربری دوستم داده بهم چون دیگه سیم کارت نداشتم نینی یار جان توروخدا دیگه تعلیقم نکن اگه امضاموخوندی برا سلامتی شوهرم وخوب شدن اوضاع مالیم یه صلوات بفرست ممنونم دوست خوبم🙏🙏❤❤❤😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ومنی که پنج ساله حتی یه شلوار خونگی نتونستم بخرم😭😭😭😭😭😭

منم بخدا اصا زیاد خرید نمیکنم عید ب عید ی مانتو شومیزی میخرم اواسط سالم تیشرت و شلوار خونگی یکی دوتا شلوارهم چندسال استفاده میکنم تا وقتی ک خراب بشه

لامصب با هر مانتویی هر شلواری نمیاد با هر شلوار هم باید مانتو گرفت پول هم ک نیس🥲

دقیقا ،من کل تابستون و با کارگو و مام سر کردم😂🥲دقیقا پولم نیست ما ک تو بدهی و کوفتو مرض داریم غرق میشیم منم اولویتامو میخرم ک دانشگا میرم لااقل مرتب باشم ک خب  لباس زیاااد لازممه اما اولویتم شلوار و کفشه🥲💔

بوتکات واس این گفتم ک قد بلندتر نشون میده و خب نیم بگ احساس میکنم گنده میکنه منو

نه خوب میشه باز برو بپوش ببین ولی نیم بگ به هر اندامی میاد تازه میتونی ازین کرپ پارچه ای ها بگیری که تازا ترند شده تو کمرشم دکمه داره